Για σένα γίνομαι και ΚΛΕΦΤΗΣ-Έλα να με συλλάβεις! ΑΥΤΗ είναι η πιο ΚΑΥΤΗ αστυνομικός στον κόσμο

Μοιάζει με μοντέλο αλλά υπηρετεί τον νόμο

Για σένα γίνομαι και ΚΛΕΦΤΗΣ-Έλα να με συλλάβεις! ΑΥΤΗ είναι η πιο ΚΑΥΤΗ αστυνομικός στον κόσμο

​Ονομάζεται Άντριεν Κολέτζα είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,73, όμορφο πρόσωπο και αψεγάδιαστο κορμί και είναι σίγουρα η πιο διάσημη αστυνομικός στη Γερμανία.

police1ok.jpg
Tο πρωί φοράει τη στολή της και φροντίζει για την ασφάλεια των κατοίκων της Δρέσδης, ενώ το απόγευμα τρέχει στο γυμναστήριο όπου επιδίδεται σε εντατικές ασκήσεις προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

police6ok.jpg
Η Άντριεν μοιράζει... εγκεφαλικά και στα social media καθώς με τις σέξι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει έχει καταφέρει να την ακολουθούν περισσότερα από 95.000 άτομα.

police8.jpg
Μέσα από τις φωτογραφίες της ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να αφιερώνουν χρόνο για το σώμα τους και συχνά ανταλλάσσει συμβουλές με τους ακολούθους της για την παρασκευή υγιεινών πιάτων.

police9.jpg
Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της δεν ενοχλούν την υπηρεσία της, όπως η ίδια λέει, στο βαθμό που παραμένουν αξιοπρεπείς. Τα περισσότερα σχόλια στις αναρτήσεις της εστιάζουν στην ομορφιά της και δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που επιδιώκουν κάποια παράβαση και την παρακαλούν να τους συλλάβει. Οι κακοποιοί είναι έτοιμοι να παραδοθούν στα χέρια της.

police36.jpg
Το 2015 η «καυτή» αστυνομικός συμμετείχε σε διαγωνισμό Body Building στην κατηγορία μπικίνι. Διεθνή δημοσιεύματα την έχουν ανακηρύξει ως την πιο σέξι αστυνομικό της Γερμανίας και διαδικτυακό αστέρι. Και σε όσους αναρωτιούνται γιατί δεν ακολουθεί καριέρα μοντέλου η ξανθιά καλλονή απαντάει πως της ��ρέσει η δουλειά της αφού την κάνει ευτυχισμένη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top