Πάνω από 400 μηνύσεις κατά της Μέρκελ για έσχατη προδοσία

Για την πολιτική που εφαρμόζει όσον αφορά την προσφυγική κρίση

Πάνω από 400 μηνύσεις κατά της Μέρκελ για έσχατη προδοσία

​Η τραγωδία στο Αιγαίο μοιάζει να μην έχει τέλος… με τα παιδιά που πνίγονται κατά τη διάρκεια αναζήτησης μιας καινούργιας ζωής να αυξάνονται καθημερινά.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν συγκινεί ιδιαίτερα την Ευρώπη, η οποία κάνει τα στραβά μάτια… αφήνοντας την ήδη πληγωμένη από την οικονομική κρίση χώρα μας να αντιμετωπίσει την ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Στο ίδιο πνεύμα με τους πολιτικούς της Ευρώπης και ο γερμανικός λαός, ο οποίος μηνύει την Άνγκελα Μέρκελ για έσχατη προδοσία, όσον αφορά τους χειρισμούς της για την προσφυγική κρίση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Tageszeitung» κάθε μέρα κατατίθενται δεκάδες τέτοιες μηνύσεις εναντίον της. Η αιτιολογία είναι ότι η πολιτική της για την προσφυγική κρίση περιορίζει την ίδια την ύπαρξη της Γερμανίας και αλλάζει την συνταγματική τάξη.

Οι μηνύσεις αυτές ωστόσο θα «χαθούν», κατά την προκαταρκτική εξέταση, αφού η γερμανική νομοθεσία προβλέπει ότι η «έσχατη προδοσία» μπορεί να σταθεί μόνο εφόσον ο δράστης ενεργεί «με βία ή μέσω της απειλής βίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top