Παλαιστίνη: 23χρονος Ισραηλινός στρατιώτης σημαδεύει 18χρονη… λίγο πριν το θάνατό της– ΦΩΤΟ

H φοιτήτρια φέρεται να προσπάθησε να μαχαιρώσει ένα μέλος των ενόπλων δυνάμεων

Παλαιστίνη: 23χρονος Ισραηλινός στρατιώτης σημαδεύει 18χρονη… λίγο πριν το θάνατό της– ΦΩΤΟ

​Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία από την Παλαιστίνη, στην οποία απαθανατίζεται μία 18χρονη Παλαιστίνια να «σημαδεύεται» από 23χρονο Ισραηλινό στρατιώτη. Λίγες ώρες μετά, η φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της, από σφαίρα.

Η 18χρονη Χαντίντ αλ-Χασλάμον πυροβολήθηκε σ’ ένα σημείο ελέγχου στη Δυτική Όχθη, στην προσπάθεια της να μαχαιρώσει ένα μέλος των ενόπλων δυνάμεων. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο ισραηλινό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, και λίγο μετά ο πατέρας της έκανε γνωστό το θάνατό της.

Ο στρατός είπε ότι οι δυνάμεις άνοιξαν πυρ μετά από ένα περιστατικό στην πόλη της Δυτικής Οχθης Χεβρώνα. Ένα ξέσπασμα συγκρούσεων, συχνά με ρίψη πετρών και βόμβες μολότοφ, έχει παρατηρηθεί έπειτα από την κατάρρευση των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης τον Απρίλιο του 2014, με τις εντάσεις να κορυφώνονται στις μεγάλες εβραϊκές και μουσουλμανικές γιορτές αυτής της εβδομάδας.

Επίσης, η αυξανόμενη βία έρχεται εν μέσω εντάσεων γύρω από το τέμενος Αλ Ακσα της Ιερουσαλήμ που είναι γνωστό ιερό, τόσο για τους Εβραίους όσο και για τους Μουσουλμάνους, που το διεκδικούν εν όψει των θρησκευτικών γιορτών τους.

πηγή: Reuters

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top