Ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Jozef Kaban στην MG

Έτοιμος να...«ζωγραφίσει»

Ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Jozef Kaban στην MG

Η MG επιβεβαίωσε ότι ο Jozef Kaban προσχώρησε στην εταιρεία, αποδεχόμενος το ρόλο του Vice President στο Παγκόσμιο Κέντρο Σχεδιασμού της εταιρείας.

Ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Jozef Kaban στην MG

Ο Kaban θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία σε μια ιδιαίτερη και πολύ συναρπαστική στιγμή, καθώς η MG γιορτάζει την 100η επέτειό της, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσει στην Ευρωπαϊκή αγορά και το αμιγώς ηλεκτρικό roadster υψηλών επιδόσεων Cyberster.

MG EXE181

Η MG προχώρησε και στην αποκάλυψη του τελευταίου της πρωτότυπου μοντέλου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου τις επόμενες ημέρες, του EXE181, το οποίο έλκει τις ρίζες του από το πρωτότυπο του 1957 με το ίδιο όνομα, που είχε κατασκευαστεί για να κάνει ρεκόρ ταχύτητας.

Ο Kaban, απόφοιτος της διάσημης Βασιλικής Ακαδημίας Τέχνης στο Λονδίνο, είναι ένας παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής που έχει διευθύνει το σχεδιασμό για μερικές από τις κορυφαίες μάρκες της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η BMW, η Skoda και η Rolls-Royce. Ανάμεσα στις καλύτερες “στιγμές” του, είναι και η σχεδίαση του hypercar Bugatti Veyron, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Kaban πριν από αυτό, υπήρξε επικεφαλής εξωτερικής σχεδίασης για τα μοντέλα της Audi και το coupe Audi A5, φέρει την “υπογραφή” του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top