Κολοράντο: Τρανσέξουαλ προσπάθησε να αρπάξει παιδί από σχολείο

Βίντεο από τι στιγμή που παιδιά τρέχουν να γλιτώσουν

Κολοράντο: Τρανσέξουαλ Προσπάθησε Να Αρπάξει Παιδί

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε δημοτικό σχολείο στο Κολοράντο, όπου ένας τρανσέξουαλ προσπάθησε να αρπάξει ένα από αυτά. 

Το υλικό από κάμερες ασφαλείας οδήγησαν στη σύλληψη του 33χρονου Solomon Galligan και παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στις οικογένειες των παιδιών που ενεπλάκησαν στο συμβάν στο δημοτικό σχολείο Black Forest Hills στην Aurora.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

 

 

«Ήταν σκληρό – ήταν πραγματικά σκληρό», δήλωσε ο Dante White ένας από τους γονείς, όταν είδε το υλικό που αποδείκνυε με ανησυχητικό τρόπο ότι το παιδί του δεν είχε υπερβάλει για το πόσο τρομακτικό ήταν.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνθρωπος να κρατάει μια κουβέρτα και να περπατάει δίπλα στον φράκτη του σχολείου. Εκείνη την ώρα περισσότεροι από δώδεκα μαθητές έπαιζαν έξω στο προαύλιο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. 

Στη συνέχεια τα παιδιά φαίνονται να τρέχουν για να απομακρυνθούν από τον δράστη, ο οποίος έτρεχε προς το μέρος τους. Κάποια στιγμή πλησίασε ένα από τα παιδιά, το άρπαξε, όμως το άφησε, όταν άρχισε να παραπατάει. 

Τελικά ο δράστης τράπηκε σε φυγή, όταν ένας δάσκαλος άρχισε να φωνάζει. 

Ο Galligan – ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως άνδρας – συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής. Σύμφωνα με την αστυνομία είχε καταναλώσει αλκοόλ και το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με λευκή σκόνη. 

Ο 33χρονος είχε μπει στη λίστα σεξουαλικών παραβατών το 2011, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση χωρίς ωστόσο να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Την ίδια χρονιά, είχε αναφέρει στα social media του ότι υπέφερε από κατάθλιψη ενώ λάμβανε ανδρικές ορμόνες στο πλαίσιο της φυλομετάβασής του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top