ΗΠΑ: Ανάγκαζε τον 6χρονο γιο του να κάνει διάδρομο επειδή «ήταν χοντρός»

Το παιδί πέθανε 12 μέρες μετά από κακοποίηση

Απίστευτες εικόνες προβλήθηκαν στη δική ενός πατέρα στο New Jersey των ΗΠΑ για τη χρόνια κακοποίηση του 6χρονου γιου του. Ο άνδρας ανάγκαζε το αγόρι να τρέχει σε διάδρομο γυμναστικής γιατί «ήταν χοντρό». Το παιδί πέθανε λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα.

Πρόκειται για τη δίκη του 31 ετών Κρίστοφερ Γκρέγκορ για τη δολοφονία του 6 ετών γιου του, Κόρεϊ Μιτσιόλο το 2021 από σοβαρό τραύμα μετά από κακοποίηση ετών. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας είναι αντιμέτωπος ακόμη και με ισόβια κάθειρξη. 

 

Κολοράντο: Τρανσέξουαλ προσπάθησε να αρπάξει παιδί από σχολείο

ΗΠΑ: Το αδιανόητο βίντεο με τον 6χρονο στον διάδρομο γυμναστικής 

Από κάμερες που είχε για λόγους ασφαλείας ιδιωτικό γυμναστήριο στην περιοχή τους, καταγράφηκαν αδιανόητα πλάνα με τον 6χρονο να εξαναγκάζεται να τρέχει στον διάδρομο γυμναστικής. Ο μικρός είναι εμφανές ότι δε μπορεί να ακολουθήσει την ταχύτητα στον διάδρομο και πέφτει συνεχώς. Ο πατέρας του τον σηκώνει και τον βάζει ξανά στο όργανο γυμναστικής, πιέζοντάς τον να συνεχίσει παρά τη δυσκολία. 

Λονδίνο: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης με σπαθί που σκότωσε έναν 14χρονο

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο 31χρονος αύξανε και την ταχύτητα στον διάδρομο. 

ΗΠΑ: Οι πληγές στο σώμα του 6χρονου που «ξύπνησαν» τη μητέρα του

Λίγες μέρες αφού έγινε το περιστατικό στο γυμναστήριο, η μητέρα του 6χρονου που είχε από κοινού με τον πατέρα την επιμέλειά του, είδε τις πληγές στο σώμα του παιδιού της. Με άσχημες σκέψεις να περνούν από το μυαλό της, η ίδια απευθύνθηκε στον υπεύθυνο της Διεύθυνσης Προστασίας Παιδιών του New Jersey. 

Πρώην υπουργός του Καζακστάν ξυλοκόπησε θανάσιμα τη σύζυγό του - Βίντεο σοκ

«Είχε μια μελανιά στο μέτωπό του. Είχε ένα πολύ περίεργο σχήμα. Έμοιαζε με αποτύπωμα. Είχε άλλη μία στο στήθος του. Έμοιαζε με γρατζουνιά», είπε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο η Μπριάνα Μιτσιόλο.

Η μητέρα ανέφερε επίσης ότι όταν πήγε τον 6χρονο σε παιδίατρο για να εξετάσει τα τραύματα που είχε στο σώμα του, το παιδί παραδέχθηκε ότι ο πατέρας του τον ανάγκαζε να τρέχει στον διάδρομο «γιατί ήταν χοντρός». 

Κέιτ Μίντλετον: O Ουίλιαμ μίλησε πρώτη φορά για την πορεία της υγείας της

ΗΠΑ: Τι έδειξε η νεκροψία στον 6χρονο 

Το 6χρονο αγόρι δυστυχώς ξεψύχησε 12 ημέρες μετά. Ένα πρωί, μόλις ξύπνησε, είχε ναυτία και δύσπνοια ενώ μπέρδευε και τα λόγια του. Ο πατέρας του τον πήγε στο νοσοκομείο. 

Οι γιατροί αποφάσισαν να υποβάλουν το παιδί σε αξονική τομογραφία, όμως κατά τη διάρκειά της έπαθε κρίση και τελικά κατέληξε. Η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί πέθανε από «αμβλύ τραύμα»  με θλάσεις στην καρδιά και στο συκώτι με φλεγμονή και σήψη.

Ο πατέρας συνελήφθη το 2021, όταν το υλικό από τις κάμερες του γυμναστηρίου μελετήθηκε από τις Αρχές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top