Συγκινητικό: Σκυλάκι έμεινε δίπλα στον παγιδευμένο φίλο του για μια βδομάδα

Ήταν ο φύλακας άγγελός του

Συγκινητικό: Σκυλάκι έμεινε δίπλα στον παγιδευμένο φίλο του για μια βδομάδα
Μια άκρως συγκινητική ιστορία που αποδεικνύει ότι τα σκυλάκια έχουν όχι μόνο ένστικτο αλλά και βαθιά συναισθήματα, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου. Πρόκειται για την εξαφάνιση των δύο εικονιζόμενων σκυλιών, της Phoebe και της Tillie, που κράτησε μια βδομάδα.

Οι δύο αυτές ψυχούλες χάθηκαν στις 8 Σεπτεμβρίου. Καθώς οι μέρες περνούσαν, η οικογένεια με την οποία ζούσαν στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, άρχισε να φοβάται πως δεν θα τις ξαναέβλεπε ποτέ.

Η οργάνωση Vashon Island Pet Protectors (VIPP) ανέλαβε δράση, ανεβάζοντας διαρκώς αναρτήσεις στο Facebook για τα εξαφανισμένα σκυλιά. Έτσι, όταν οι κάτοικοι σε ένα απομακρυσμένο σπίτι παρατήρησαν ένα σκυλί να έρχεται και να εξαφανίζεται μέσα σε ένα κοντινό φαράγγι, ειδοποίησαν τη VIPP. Ύστερα, οι εθελοντές της μπήκαν στο φαράγγι αναζητώντας το σκυλί.

«Ήταν σαν ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα αλλά μπήκαμε στο φαράγγι και κάποια στιγμή ακούσαμε αυτό που ελπίζαμε: ένα μοναχικό γάβγισμα, απάντηση καθώς φωνάζαμε την Tillie», έγραψε η οργάνωση. Οι εθελοντές εντόπισαν την Τillie με το κεφάλι ακουμπισμένο στον τοίχο μιας στέρνας. «Μουδιάσαμε… αυτό σήμαινε πως η Phoebe ήταν μέσα», συνέχιζε η ανάρτηση.

ρτησρη.jpg
Για καλή της τύχη η Phoebe ήταν ζωντανή, καθώς είχε καταφέρει να κρατηθεί σε ένα σωρό μπάζα, με αποτέλεσμα να μένει έξω από το νερό, στην άλλη μεριά της στέρνας. Για σχεδόν μία εβδομάδα η Tillie είχε μείνει στο πλευρό της, αφήνοντάς τη μόνη μόνο για λίγο, προκειμένου να πάει να ζητήσει βοήθεια στο κοντινό σπίτι!

δφηγφδγη.jpg

Τα δύο σκυλιά επέστρεψαν στο σπίτι τους με ασφάλεια, αποδεικνύοντας έτσι σε αυτούς που πιστεύουν πως «τα ζώα είναι, δεν καταλαβαίνουν» πόσο άδικο έχουν! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top