«ΜΟΥΦΑ» η ιστορία της 26χρονης που έμεινε ΕΓΚΥΟΣ σε one night stand και έψαχνε τον πατέρα!

Το έκαναν για να διαφημίσουν γραφείο εξοχικών κατοικιών

​Κακόγουστη φάρσα ήταν η ιστορία της Ναταλί Αμίο, που υποστήριζε, όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, ότι έμεινε έγκυος σε one night stand στην Αυστραλία και έψαχνε τον πατέρα!

Τη φάρσα έστησε η εταιρία Sunny Coast Social Media, που εδρεύει στο Κουίνσλαντ με σκοπό να διαφημίσει το γραφείο εξοχικών κατοικιών «Holiday Mooloolaba» της Αυστραλίας.

Η 26χρονη, είχε γυρίσει ένα βίντεο, στο οποίο έλεγε ότι την τελευταία μέρα των διακοπών της στην Αυστραλία διασκέδασε σε ένα πάρτι στο «Holiday Mooloolaba». Εκεί γνώρισε και πέρασε το βράδυ της με έναν Αυστραλό, ύψους 1,83μ., με γαλανά μάτια και αρκετά μαυρισμένο.

11986512_1780151628878255_2784243075798836641_n.jpg
Επέστρεψε στη Γαλλία και μετά από 6 εβδομάδες διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος! Για αυτό υποτίθεται ότι αποφάσισε να γυρίσει το βίντεο ώστε να τη βοηθήσουν να τον βρει όσοι ξέρουν κάτι!

Τελικά, η αλήθεια αποκαλύφθηκε με ένα νέο βίντεο… «Τον βρήκα», λέει και τότε εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Άντι Σέλαρ.

«Αυτό ήταν ένα βίντεο που έγινε viral για την Holiday Mooloolaba. Το όνομα μου είναι Άντι Σέλαρ και είμαι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που ονομάζεται Sunny Coast Social Media. Κάνουμε διάφορα βίντεο για να διαφημίσουμε εταιρείες. Τώρα γνωρίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί από εσάς που έχουν αναστατωθεί από αυτό... μάλλον δεν θα είναι πολύ χαρούμενοι.

Αλλά αυτή εδώ η δεσποινίς, ήταν απλά μία εθελόντρια σε αυτό. Εγώ έκανα το Facebook και το YouTube. Εγώ απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις. Δεν είχε καμία εμπλοκή σε αυτό, ήταν στην κυριολεξία απλά μία ηθοποιός», ανέφερε εκείνος.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι εξαρχής η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είχε γίνει ιδιαίτερα πιστευτή, καθώς πολλοί ήταν αυτή που δεν την πίστευαν λέγοντας της, ότι δεν γίνεται να μην ξέρει καν το όνομα του πατέρα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top