Σε ριάλιτι επιβίωσης ο Ομπάμα- Επικίνδυνες αποστολές στην Αλάσκα

Στο «Running Wild» ο παρουσιαστής κάνει τα αδιανόητα για να επιβιώσει

Σε ριάλιτι επιβίωσης ο Ομπάμα- Επικίνδυνες αποστολές στην Αλάσκα

​Σε τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης θα πάρει μέρος ο Μπαράκ Ομπάμα, που βρίσκεται σε τριήμερο ταξίδι στην Αλάσκα με βασικό στόχο να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για τους κινδύνους που απειλούν το περιβάλλον. Στο πλευρό του, ένας από τους πιο διάσημους παρουσιαστές για την επιβίωση στην άγρια φύση.

Στο «Running Wild» ο παρουσιαστής Μπίαρ Γκριλς κάνει τα αδιανόητα για να επιβιώσει. Τρώει σκουλήκια.. και οδηγεί διάσημους σε βουνά και δάση για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην επιβίωση.
Σειρά έχει ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που θα πάρει μέρος στο ακραίο ριάλιτι. Θα ακολουθήσει τον Γκρίλς, ο οποίος είναι πρώην στρατιώτης των βρετανικών ειδικών δυνάμεων SAS, σε επικίνδυνες αποστολές.
Τα αμερικανικά μέσα αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν εικασίες για το τι μπορεί να περιλαμβάνει η «περιπέτεια» του προέδρου. Θα του ζητήσουν να καβαλήσει πολική αρκούδα; Θα τον αναγκάσουν να φάει μαμούνια ή να βρεθεί σε λασπώδη νερά;
Στο ίδιο σόου πάντως έχουν πάρει μέρος η Κέιτ Χάντσον, ο Μπεν Στίλερ και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, (ο οποίος μάλιστα, σε ταινία έχει σώσει τον Λευκό Οίκο).
Ο Ομπάμα θα συμμετάσχει στα γυρίσματα επεισοδίου στην Αλάσκα, όπου βρίσκεται τώρα για να επισκεφτεί παγετώνες που λιώνουν, να μιλήσει με ιθαγενείς και να κάνει έκκληση για άμεση δράση ώστε να προληφθούν οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top