ΔΕΙΤΕ: Γιούχαραν την Μέρκελ-Την φώναζαν «προδότρα»!

Δεν έδειξε ούτε να πτοείται ούτε να ασχολείται

​Με γιουχαΐσματα και φωνές υποδέχτηκε την Άνγκελα Μέρκελ ομάδα ακροδεξιών όταν εκείνη επισκέφτηκε το κέντρο μεταναστών στο Χαϊντενάου της Σαξονίας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας στην προσπάθειά της να στείλει ένα μήνυμα κατά των επιθέσεων εις βάρος μεταναστών, κυρίως λίγα 24ωρα μετά τα βίαια επεισόδια του Σαββατοκύριακου, αποφάσισε να επισκεφτεί την πόλη και το κέντρο προσφύγων που βρίσκεται εκεί.

Όμως δεν περίμενε πως έξω από το κέντρο θα την περίμεναν σχεδόν 200 ακροδεξιοί, που μόλις την είδαν να καταβαίνει από το αυτοκίνητό της, άρχισαν να την γιουχάρουν και να φωνάζουν ακόμη και "προδότρα"!

Η Μέρκελ, πάντως, δεν έδειξε ούτε να πτοείται ούτε να ασχολείται. Δεν γύρισε καν να κοιτάξει προς το μέρος των συγκεντρωμένων που την γιούχαραν, ενώ αργότερα στις δηλώσεις της ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα βίας και ρατσισμού, όπως αυτά που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στην πόλη.

«Δεν θα υπάρξει ανοχή για εκείνους που αμφισβητούν την αξιοπρέπεια αυτών των ανθρώπων» είπε η Μέρκελ.

«Όσο αυτοί το κάνουν σαφές τόσο εμείς θα δυναμώνουμε και θα γινόμα��τε καλύτεροι ώστε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή της φροντίδας των προσφύγων» διεμήνυσε η καγκελάριος της Γερμανίας.
Ήταν πάντως ένα δύσκολο 48ωρο για την Μέρκελ, που το... κράξιμο δεν το γλίτωσε ούτε την Τρίτη στο Ντούισμπουργκ...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top