ΑΡΡΩΣΤΟ: Σέρνει, ποδοπατάει και πετάει κάτω το παιδί της που έχει σύνδρομο Down σε παιδότοπο

Πριν λίγες μέρες το είχε βάλει μέσα στο πλυντήριο ρούχων

​Συνεχίζονται οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις σχετικά με την συμπεριφορά της 21χρονης Κόρντνει Στιούαρτ στον μόλις δύο ετών γιο της, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Down, μετά τη φωτογραφία του μικρούλη μέσα στο πλυντήριο ρούχων.

Αυτή τη φορά, το φως της δημοσιότητας είδε ένα άλλο βίντεο, στο οποίο φαίνεται να κακοποιεί το παιδί μέσα σε φουσκωτό κάστρο, ενός παιδότοπου στην Σκωτία.

Το βίντεο τράβηξε ένας αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο και όπως είπε είναι από τον περασμένο Μάϊο. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την φωτογραφία του μικρούλη στο πλυντήριο ρούχων αποφάσισε να το δώσει στη δημοσιότητα.

220715185231_1144.jpg
Όπως μπορείτε να δείτε, πετάει κάτω το μικρό παιδί, το οποίο προσπαθεί να μπουσουλήσει μακριά, το σέρνει και το πατάει καθώς χοροπηδάει στο φουσκωτό!

Όταν οι Αρχές της έδειξαν το βίντεο εκείνη απάντησε με ψυχρότητα: «Ε και; Τι μου το δείχνετε; Εγώ είμαι που διασκεδάζω με το παιδί. Τι προσπαθείτε να κάνετε;»

Ο ιδιοκτήτης του παιδότοπου στο οποίο ήταν και το φουσκωτό κάστρο δήλωσε πως κάτι πρέπει να γίνει για αυτό και ζήτησε συγγνώμη, που αν και το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο να διακρίνει επικίνδυνες συμπεριφορές, αυτή τη φορά τους διέφυγε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top