ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ μετά την επίθεση στην Τουρκία: κρατά το χέρι της νεκρής φίλης της!

Συγκλονίζει το ΒΙΝΤΕΟ

​Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία αλλά και το βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να κρατά από το χέρι την νεκρή φίλη της, μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Σουρούτς της Τουρκίας που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 32 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 100 να τραυματιστούν.

Η τουρκική Hürriyet δημοσίευσε την πιο συγκλονιστική φωτογραφία. Οι δυο γυναίκες είναι πεσμένες στο δρόμο και κρατιούνται χέρι -χέρι αμέσως μετά την έκρηξη. Η φωτογραφία έγινε το σύμβολο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Σουρούτς, με τη μία από τις δύο κοπέλες να έχει επιζήσει παρά τα πολλαπλά τραύματά της.

Η Hürriyet γράφει «ένα από τα θύματα της επίθεσης αυτοκτονίας στο Σουρούτς της Τουρκίας, μια νεαρή γυναίκα που φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη να κρατάει το χέρι της νεκρής φίλης της λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, επέζησε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για νοσηλεία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 27χρονη παιδίατρος Τζάγκλα Σεβέν, η γυναίκα που προσπαθεί να ανασηκωθεί, επέζησε παρά τα πολλαπλά τραύματά της.

«Είχε περισσότερα από εκατό θραύσματα στο σώμα της. Η καρδιά της σταμάτησε. Της μεταγγίσαμε 14 μονάδες αίμα πριν την βγάλουμε από το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης» είπε ένας από τους γιατρούς που την ανέλαβαν, ο Μεχμέτ Γιαζάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τελευταία selfie πριν από την τραγωδία στην Τουρκία: σκοτώθηκαν μετά από αυτή την φωτογραφία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top