ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΤΕΡΑΣ για… όγδοη φορά έγινε ο πιο άσχημος άντρας της Ουγκάντα

Μπορεί να μην έχει την εμφάνιση… έχει όμως τον τρόπο

​Μπορεί να είναι 47 χρονών και να θεωρείται ο πιο άσχημος άνθρωπος της Ουγκάντα, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν του στάθηκε εμπόδιο στο να παντρευτεί δύο φορές και να αποκτήσει και 8 συνολικά παιδιά…

Ο Γκόντφρεϊ Μπαγκούμα, ο οποίος είναι σε όλους γνωστός ως «Σεμπάμπι» (σημαίνει ο πιο άσχημος από όλους) πάσχει από μια άγνωστη ασθένεια που δημιουργεί παραμορφώσεις.

sitemgr_photo_207363.jpg

Παντρεύτηκε τη δεύτερη γυναίκα του το 2013 και απέκτησε μαζί της έξι παιδιά, με το μικρότερο να έχει γεννηθεί πριν από λίγες μέρες. Έχει δύο ακόμη παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος έληξε άδοξα όταν έπιασε την τότ�� σύζυγο του να κάνει extreme sports με άλλον άντρα.

«Της άρεσα για τα λεφτά μου. Οι γύρω της, της έλεγαν πως μπορούσε καλύτερα, κι έτσι άρχισε να βλέπει έναν άλλο άντρα», λέει για την πρώην του.

Η θεία του τον γνώρισε με την τωρινή γυναίκα του, όταν αυτή ήταν ακόμα 18 χρονών.

«Έμεινα μαζί της για τέσσερα χρόνια, χωρίς να το ξέρουν οι δικοί της. Δεν γνώριζαν καν που είναι. Δεν ήθελα να με δουν πριν κάνουμε παιδί, γιατί θα τη συμβούλευαν να με αφήσει» αναφέρει.

«Με εγκατέλειψε όταν ήταν έξι μηνών έγκυος, αλλά δυο μήνες αργότερα επέστρεψε. Μάλλον αποδέχτηκε τη μοίρα της» λέει και συμπληρώνει «Της είπα πως αν νομίζει ότι είμαι βάρος, είναι ελεύθερη να φύγει. Δεν επέλεξα να δείχνω όπως δείχνω».

uganda.jpg
Όμως η 30χρονη πλέον γυναίκα επέλεξε να μείνει και το 2013 έκαναν μια γαμήλια τελετή που σήκωσε όλο το χωριό στο πόδι.

Οι καλεσμένοι έπρεπε να πληρώσουν 4.000 σελίνια Ουγκάντας ή αλλιώς 0,50 ευρώ για να παραβρεθούν στην τελετή και να δουν τη γυναίκα που θα παντρευόταν τον πιο άσχημο άντρα της χώρας.

Ξεκίνησε να δουλεύει ως μπαλωματής, αλλά λόγω της ιδιαίτερης εξωτερικής του εμφάνισης, άρχισε να κάνει εμφανίσεις σαν ατραξιόν για να τον βλέπει ο κόσμος… Κάτι το οποίο μετάνιωσε λίγο αργότερα, και για αυτό πλέον ανεβαίνει στη σκηνή, ως ο πιο άσχημος άντρας της Ουγκάντα που τραγουδάει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top