ΑΥΤΗ είναι η πιο ακριβή τσάντα στο κόσμο-Κοστίζει… 200.000 ευρώ!

Η αξία της είναι όμοια με αυτή ενός αυτοκινήτου

ΑΥΤΗ είναι η πιο ακριβή τσάντα στο κόσμο-Κοστίζει… 200.000 ευρώ!

Το κλασσικό μοντέλο Birkin του οίκου Hermès είναι το αντικείμενο πόθου πολλών γυναικών στο πλανήτη. Η απρόσιτη όμως τιμή του, κάνει την απόκτησή του να μοιάζει με όνειρο.

Ωστόσο, ένας Ασιάτης κατάφερε να αποκτήσει το αντικείμενο του πόθου του, αγοράζοντας μια Hermès φούξια τσάντα από δέρμα κροκοδείλου έναντι (κρατηθείτε) 202.000 ευρώ κατά τη διάρκεια δημοπρασίας του οίκου Christie's στο Χονγκ Κονγκ, καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ τιμής πώλησης για ένα τέτοιου είδους αξεσουάρ.

ξυτυξτυξ.jpg

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε σε «φρενήρεις ρυθμούς από την αρχή μέχρι το τέλος», εξήγησε ο οίκος δημοπρασιών, ενώ η τελική τιμή ήταν κατά 15% υψηλότερη σε σχέση με τις εκτιμήσεις του οίκου Κρίστις!!!
"Η τσάντα Diamond Birkin 35 --ανήκει στη σειρά που είναι αφιερωμένη στη βρετανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζέιν Μπέρκιν-- από δέρμα κροκοδείλου αλμυρού νερού, με τα τελειώματά της από χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια, χρώματος φωτεινού φούξια".
Η «απλή» αυτή τσάντα, που έχει φάρδος 35 εκατοστών και ύψος 25 εκατοστών, κλείνει με φερμουάρ φτιαγμένο από χρυσό και διαμάντια, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο οίκος Κρίστις.
Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας αυτής πωλήθηκαν περί τις 300 επώνυμες τσάντες! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα άλλο πασίγνωστο μοντέλο του ίδιου οίκου, μία "Kelly" από μαύρο κροκόδειλο, πωλήθηκε 132.000 ευρώ, επίσης τιμή ρεκόρ για ένα προϊόν της σειράς αυτής που είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη Γκρέις Κέλι.
τρητρητρη.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top