Πατέρας στραγγάλισε την γυναίκα και τις δίδυμες κόρες του και αυτοκτόνησε!

Ήθελε να επιστρέψουν στην Ινδία γιατί πίστευε ότι η οικογένειά του είχε «διαφθαρεί» από τον δυτικό τρόπο ζωής

Πατέρας στραγγάλισε την γυναίκα και τις δίδυμες κόρες του και αυτοκτόνησε!

​Ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στη Βρετανία, με Ινδό που στραγγάλισε την γυναίκα του και τις δίδυμες κόρες του και μετά κρεμάστηκε! Τα πτώματα της γυναίκας και των δύο 13χρονων κοριτσιών βρήκε την Τρίτη η αστυνομία στο σπίτι τους στο ανατολικό Λονδίνο, ενώ αργότερα ανακάλυψαν και τον πατέρα, κρεμασμένο σε ένα δέντρο σε κοντινή δεξαμενή.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε διαπληκτιστεί έντονα την Κυριακή, αφού σύμφωνα με οικογενειακό τους φίλο, η 37χρονη γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, την ίδια μέρα έλαβε ένα μήνυμα από εκείνη, στο οποίο του έγραφε: «Έχω βαρεθεί με αυτή την ζωή».

Rethishkumar-Pullarkattil-and-family.jpg
Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, ο άντρας του είχε εξομολογηθεί πως φοβόταν ότι η οικογένειά του είχε «διαφθαρεί» από τον δυτικό τρόπο ζωής και ήθελε να επιστρέψουν στην Ινδία, έπειτα από οκτώ χρόνια παραμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η γυναίκα αρνούνταν.

«Είχαν πολλά προβλήματα με τα παιδιά και μεταξύ τους. Ήταν αγχωμένος για την οικογένειά του και το σπίτι και εκείνη ήταν δυστυχισμένη. Δεν μπορούσε να καταλάβει ορισμένα πράγματα εδώ και για αρκετά χρόνια είχαν προβλήματα. Ένιωθε ότι η οικογένειά του είχε χαθεί», σημείωσε ο οικογενειακός φίλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top