Έστειλαν για ανθρωπιστική βοήθεια στο Νεπάλ... 100.000 Βίβλους!

Έξαλλος ο πρωθυπουργός της χώρας

​Έξαλλος είναι ο πρωθυπουργός του Νεπάλ, Σουσίλ Κοϊράλα για την ανθρωπιστική... βοήθεια της αμερικανικής χριστιανικής εκκλησίας των Γεδεωνιτών Ευαγγελιστών.

Όπως το συνηθίζει η συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση, έστειλε κιβώτια γεμάτα βίβλους και συγκεκριμένα 100.000 τόμους, ώστε να... συμπαρασταθεί στο δράμα των κατοίκων του Νεπάλ, μετά το φονικό σεισμό!

Η δικαιολογία είναι ότι πρέπει να τραφεί... η ψυχή τους: «εμείς ακούσαμε πως το Νεπάλ έκανε έκκληση για βοήθεια και ευχαριστούμε γι′ αυτό τα παγκόσμια ΜΜΕ, και είπαμε να τους δώσουμε μια ευκαιρία να σιτίσουν την ψυχή τους!»

«Το Νεπάλ χρειάζεται απεγνωσμένα τρόφιμα, φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό» τόνισε ο πρωθυπουργός του Νεπάλ ενώ για τους ίδιους τους Ευαγγελιστές Γεδεωνίτες, αφού τους... "ευχαρίστησε", τους πρότεινε, πριν αποφασίσουν να ξαναστείλουν βοήθεια στη χώρα, να κουνήσουν πρώτα καλά το κεφάλι τους και να στείλουν προμήθειες για έκ��ακτες ανάγκες και όχι βουνά από... Καινές Διαθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top