ΜΑΚΑΒΡΙΟ: Πινακίδα προειδοποιεί για διασκορπισμένα ανθρωπ. μέλη στο σημείο συντριβής του Βoeing

Εννιά μήνες μετά την κατάρριψη του

ΜΑΚΑΒΡΙΟ: Πινακίδα προειδοποιεί για διασκορπισμένα ανθρωπ. μέλη στο σημείο συντριβής του Βoeing

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζουν ακόμα τα χωράφια, όπου είναι διασκορπισμένα τα συντρίμμια του Boeing της Malaysian Airlines, εννιά μήνες μετά από την κατάρριψή του στα ρωσοουκρανικά σύνορα. Aυτό που σοκάρει όμως είναι μια μακάβρια πινακίδα, η οποία προειδοποιεί τους κατοίκους του χωριού Γκράμποβο για την ύπαρξη ανθρώπινων μελών, διασκορπισμένων στο σημείο της συντριβής!

Οι φωτογραφίες αναδίδουν τη «μυρωδιά του θανάτου», που εξακολουθεί να πλανάται στην περιοχή. Προσωπικά αντικείμενα των επιβαινόντων, συντρίμμια του αεροσκάφους που έχουν καεί, παραμορφωμένα μέταλλα, φωτογραφίες, μισοκαμμένα διαβατήρια, είναι διάσπαρτα σε αυτόν τον τεράστιο «τάφο».

27860DB300000578-3036548-Horror_The_bodies_of_Mabel_and_Paul_were_found_fairly_quickly_an-a-77_1428937045871.jpg

Η περισυλλογή τους αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση για τους ερευνητές, που δεν έχουν πρόσβαση στην περιοχή, λόγω των δυσκολιών με την κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ουκρανών και φιλορώσων.

Οι συγγενείς των θυμάτων απευθύνουν απεγνωσμένα έκκληση προκειμένου να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, αλλά ενδεχομένως και πολύτιμα αποδεικτικά στοιχεία, από την περισυλλογή των αντικειμένων των δικών τους ανθρώπων και ζητούν πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Την ίδια στιγμή, οι ντόπιοι ετοιμάζονται για τη σπορά των χωραφιών της περιοχής, καθώς όπως λένε η ζωή τους εξαρτάται από τις γεωργικές εργασίες και δεν μπορούν να τις αναβάλλουν.
πηγή: Daily Mail
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top