Ο 20χρονος μπάρμαν που μεταμορφώνεται σε Spiderman και δίνει φαγητό σε άστεγους!

«Το πιο σημαντικό είναι ότι εμπνέονται για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας»

Ο 20χρονος μπάρμαν που μεταμορφώνεται σε Spiderman και δίνει φαγητό σε άστεγους!

​Εργάζεται ως μπάρμαν, όμως όταν σχολάει μεταμορφώνεται σε Spiderman και «γλιστράει» στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ, φροντίζοντας κάθε άστεγος της πόλης να έχει φαγητό.

Ο 20χρονος Βρετανός, ο οποίος δεν θέλει να δώσει τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, έχει γίνει γνωστός ως ο «Spiderman του Μπέρμιγχαμ».

«Ελπίζω η δουλειά μου να δείξει στους άλλους ότι όλοι χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας-άσχετα με την κατάστασή τους. Έμαθα ότι όλοι είμαστε ίδιοι και πρέπει να βοηθάμε όσους το έχουν ανάγκη όπως τους καλούς μας φίλους».

Ο 20χρονος ασχολείται με τον εθελοντισμό εδώ και αρκετά χρόνια, και μόλις πριν ένα μήνα ξεκίνησε να κάνει αυτές τις νυχτερινές εξορμήσεις. Ξεκινάει τα βράδια του κατά τις 21:00 αγοράζοντας σάντουιτς με δικά του λεφτά. Στην συνέχεια φορώντας πάντα τη στολή, αρχίζει και τα μοιράζει στους άστεγους.

Ο ίδιος, θέλοντας να δικαιολογήσει την επιλογή της στολής, λέει ότι το κάνει για να τραβήξει το ενδιαφέρον για το σκοπό του. «Όταν μοίραζα φαγητό χωρίς τη στολή, κανείς δεν έδινε σημασία. Αλλά όταν βλέπουν τον Spiderman, αρχίζουν και με ρωτούν και δείχνουν ενδιαφέρον για τη δράση μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι εμπνέονται για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top