Όλος ο πλανήτης μια φωνή υπέρ της Ελλάδας: Νέες συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις την Κυριακή

Με το σύνθημα «ανάσα αξιοπρέπειας για τους Έλληνες»

Όλος ο πλανήτης μια φωνή υπέρ της Ελλάδας: Νέες συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις την Κυριακή

​Το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή, μιας και είναι η Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης και αλληλεγγύης, ανανέωσαν οι διαδηλωτές σε όλον τον κόσμο, που πραγματοποιήσαν συλλαλητήρια υπέρ της Ελλάδας την Τετάρτη, ενόψει του Eurogroup.

Οι διαμαρτυρίες, οι οποίες έλαβαν χώρα σε μεγάλες πόλεις όλου του κόσμου έγιναν σημείο αναφοράς σε ��ολλά ξένα μέσα λόγω της μεγάλης συμμετοχής πολιτών, που θέλησαν να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην μάχη της Ελλάδας κατά της λιτότητας.

Το σύνθημα που έκανε όλον τον πλανήτη μια φωνή ήταν το: «Ανάσα αξιοπρέπειας για την Ελλάδα και τους Έλληνες», ενώ ανάμεσα στις πόλεις του εξωτερικού που έγιναν διαμαρτυρίες ήταν: η Νέα Υόρκη, οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο, το Παρίσι, το Λονδίνο και η Ρώμη.

Οι πολίτες, λοιπόν, όλου του κόσμου δίνουν εκ νέου ραντεβού στις πλατείες πόλεων για να διαδηλώσουν υπέρ της χώρας μας, την Κυριακή, στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) και συμμετοχή θα υπάρχει από όλες σχεδόν τις ελληνικές πόλεις, πάρα πολλές ευρωπαϊκές, αλλά και από Βραζιλία και Νέα Υόρκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top