Την κρατούσε φυλακισμένη σαν σκλάβα του και την ανάγκαζε τα πίνει τα ΟΥΡΑ του για 10 χρόνια

Έσβηνε τσιγάρα πάνω στο γυμνό κορμί της

Την κρατούσε φυλακισμένη σαν σκλάβα του και την ανάγκαζε τα πίνει τα ΟΥΡΑ του για 10 χρόνια

​Το λιγότερο φρικιαστικά είναι τα βασανιστήρια που ζούσε μια νεαρή κοπέλα από την Νεμπράσκα των ΗΠΑ, για δέκα ολόκληρα χρόνια.

Ο 35χρονος Νίκολας Άλεν Τάμπλοτ κρατούσε μια 32χρονη φυλακισμένη μέσα στο σπίτι του σαν σκλάβα και την ανάγκαζε να πίνει τα ούρα του μια με δυο φορές την ημέρα!

αρχείο λήψης.jpg
Και η φρίκη δεν σταματάει εδώ… Εκ��ίνος έσβηνε τσιγάρα στο γυμνό κορμί της, στο οποίο είχε γράψει με μαύρη μπογιά «ιδιοκτησία του Νικόλα».

Μάλιστα, την είχε αναγκάσει να υπογράψει συμβόλαιο δουλείας, το οποίο έγραφε ότι θα υπακούει τις εντολές του αφέντη της και θα κάνει μόνο ό,τι της λέει αυτός!

Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν στην τρυφερή ηλικία των 22 ετών. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ έβγαινε από το σπίτι- φυλακή, αφού η συγκλονιστική αποκάλυψη όλου αυτού του γολγοθά έγινε την Δευτέρα, όταν δεν άντεξε, λύγισε και εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στον ιερέα της ενορίας της, δεν το είχε σκάσει.

24EDC78D00000578-0-image-m-73_1421904456051.jpg
Ο ιερέας αμέσως κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του αδίστακτου άντρα. Ο 35χρονος είναι στην φυλακή, ενώ η εγγύηση του ορίστηκε στα 25.000 δολάρια!

Την νεαρή πήρε υπό την προστασία της η εκκλησία, μέχρι να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να γυρίσει σελίδα στην ζωή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top