ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: 4χρονη μοίραζε σακουλάκια ηρωίνης σε… συμμαθητές της!

Νόμιζε ότι ήταν γλυκά

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: 4χρονη μοίραζε σακουλάκια ηρωίνης σε… συμμαθητές της!

​Την οργή όλων έχει προκαλέσει ένα περιστατικό που συνέβη στον παιδικό σταθμό Χίκορι Τρι, στην πόλη Σέλμπιβιλ, στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ…

Ένα 4χρονο κοριτσάκι, πήγε το πρωί στον παιδικό σταθμό και μοίρασε στους συμμαθητές της σακουλάκια με... ηρωίνη, νομίζοντας ότι είναι γλυκά! Οι νηπιαγωγοί, κατάλαβαν ότι πολλά από τα μικρά παιδάκια είχαν στην κατοχή τους σακουλάκια με μια λευκή σκόνη και για αυτό κάλεσαν την αστυνομία. Οι Αρχές πήραν τα «επικίνδυνα γλυκίσματα» και από τις εργαστηριακές αναλύσεις δια��ίστωσαν ότι περιείχαν ηρωίνη.

suspect-1-480x360.jpg
Όπως καταλαβαίνετε, η μικρούλα μετέφερε τα ναρκωτικά στο σχολείο της, χωρίς να το γνωρίζει, μέσα στο σακίδιο που της έδωσε η ΑΝΕΥΘΥΝΗ μητέρα της, μιας και το δικό της είχε καταστραφεί το προηγούμενο βράδυ από τον σκύλο της οικογένειας.

«Νομίζοντας ότι τα σακουλάκια περιείχαν γλυκά, άρχισε να τα μοιράζει στους φίλους της», ανέφεραν οι αστυνομικοί.

drug-1-762x428.jpg
Ευτυχώς, τα παιδιά δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα σακουλάκια. Βέβαια, ορισμένα από αυτά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όμως όλα επέστρεψαν στα σπίτια τους αφού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Συνολικά μέσα στο σακίδιο υπήρχαν… 249 σακουλάκια, συνολικού βάρους… 3.735 γραμμαρίων!

Η μητέρα της, Άσλεϊ Ταλ, συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η 4χρονη και τα 2 της αδελφάκια ηλικίας 11 και 9 ετών, ανατέθηκαν σε συγγενικό της πρόσωπο και εκδόθηκε εντολή να μην έχουν καμία επαφή μαζί της. Η 30χρονη τελικά αφέθηκε ελεύθερη αφού πρώτα κατέβαλε εγγύηση 6.000 δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top