Εξοργιστικό βίντεο: Αστυνομικός τραβάει και ρίχνει στο έδαφος… έγκυο γυναίκα!

Ο σύντροφος της παρακολουθούσε έντρομος

Εξοργιστικό βίντεο: Αστυνομικός τραβάει και ρίχνει στο έδαφος… έγκυο γυναίκα!

​Και ενώ η οργή των Αμερικανών δεν έχει κοπάσει μετά τη δολοφονία του 18χρονου Μάικλ Μπράουν από έναν αστυνομικό, ένα νέο βίντεο με περιστατικό αστυνομικής βίας είδε το «φως» της δημοσιότητας την Τετάρτη, και έχει προκαλέσει αναστάτωση στις ΗΠΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ένας αστυνομικός τραβάει, σπρώχνει και πετάει στο έδαφος μια έγκυο γυναίκα για να της περάσει χειροπέδες.

Το εξοργιστικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης, όταν οι αστυνομικοί έκαναν έναν έλεγχο ρουτίνας.

Η γυναίκα, που έζησε όλο αυτό το βασανιστήριο ήταν πέντε μηνών έγκυος και σύμφωνα με τον σύντροφο της, ο οποίος παρακολούθησε έντρομος το θέαμα, λίγα μέτρα πιο κάτω, μετά από το βίαιο περιστατικό, υπέφερε από αιμορραγία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο ίδιος είπε σε τοπικά μέσα ότι εκείνη την στιγμή πίστεψε ότι θα χάσει το παιδί αλλά και τη γυναίκα του.

Πάντως, η αστυνομία αρκέστηκε στο να ανακοινώσει ότι στη γυναίκα δόθηκε κλήτευση για «ατίθαση συμπεριφορά» και ο σύζυγός της συνελήφθη για επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top