Χολιγουντιανή ταινία θυμίζει το νέο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ των τζιχαντιστών - ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Μαζικές εκτελέσεις και απειλές κατά των ΗΠΑ στο oλοκληρωμένο Flames of War

Οι τζιχαντιστές έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκληρωμένο βίντεο - προπαγάνδα Flames of War με το οποίο απειλούν τις ΗΠΑ.

Στην 55λεπτη ταινία, η οποία θυμίζει Χολυγουντιανή παραγωγή, καταγράφονται επιθέσεις των εξτρεμιστών κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Ιράκ υπό την προεδρία του Τζορτζ Μπους, ενώ απεικονίζονται και μαζικές εκτελέσεις κρατουμένων.

Στην ταινία εμφανίζονται πλάνα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπους, αλλά και του νυν προέδρου της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα, ενώ ακούγεται αφηγητής να μιλάει άπταιστα αγγλικά με αμερικανική προφορά. Ο μαχητής της τζιχάντ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι δεν πρέπει να εμποδίσουν την ISIS να δημιουργήσει ένα ισλαμικό χαλιφάτο στο Ιράκ και τη Συρία.

Στο βίντεο ακούγεται και η φωνή του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, επικεφαλής του Ισλαμικού Χαλιφάτου να απειλεί πως «η μάχη έχει αρχίσει και στο όνομα του Αλλάχ θα είμαστε νικητές». Οι αναλυτές σε θέματα ασφαλείας στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για ένα νέο βίντεο προπαγάνδα της οργάνωσης με στόχο την στρατολόγηση δυτικών.

Είχε προηγηθεί τρέιλερ διάρκειας 52 δευτερολέπτων με το οποίο οι τζιχαντιστές προανήγγειλαν την κυκλοφορία της ταινίας τους, με απειλές κατά των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top