Αγάπη για πάντα: Της στέλνει λουλούδια κάθε χρόνο του Αγίου Βαλεντίνου ενώ έχει πεθάνει!

Καμιά φορά οι ταινίες είναι βγαλμένες από τη ζωή-Συγκινητική ιστορία

Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο συγκινητικές και ρομαντικές ιστορίες που έχουμε διαβάσει…

Η Sue Johnston με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, έκανε γνωστή τη δική της ιστορία αγάπης... που κρατάει για πάντα!

Θα σας θυμίσει πολύ την ταινία P.S I love you... αλλά στη συγκεκριμένη ��ερίπτωση είναι αληθινή!

Διαβάστε τα όσα έγραψε η ίδια για τα λουλούδια που λαμβάνει κάθε χρόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…από τον άνδρα της που έχει πεθάνει...

«Εγώ και ο γλυκός μου σύζυγος, John, ήμασταν παντρεμένοι για 46 χρόνια. Κάθε χρόνο του Αγίου Βαλεντίνου, μου έστελνε τα πιο όμορφα λουλούδια μαζί με ένα σημείωμα που περιείχε πέντε απλές λέξεις: “Ο έρωτάς μου για εσένα μεγαλώνει”. Τέσσερα παιδιά, 46 μπουκέτα και μια ζωή γεμάτη αγάπη, ήταν η κληρονομιά που μου άφησε όταν πέθανε πριν από δύο χρόνια», λέει η 68χρονη Sue Johnston, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει την υπόλοιπη προσωπική της ιστορία που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν έχουν γνωρίσει ποτέ την αληθινή αγάπη.

«Την πρώ��η φορά του Αγίου Βαλεντίνου που έμεινα μόνη, δέκα μήνες αφότου τον έχασα, σοκαρίστηκα όταν παρέλαβα ένα εκπληκτικό μπουκέτο λουλουδιών, το οποίο μού έστελνε ο… John! Θυμωμένη και πληγωμένη, τηλεφώνησα στο ανθοπωλείο για να τους πω ότι είχαν κάνει λάθος. Ο ανθοπώλης μου απάντησε: “Όχι, κυρία μου. Δεν έχει γίνει λάθος. Πριν πεθάνει, ο σύζυγός σας προπλήρωσε να σας στέλνουμε ανθοδέσμες για πολλά χρόνια και μας ζήτησε να του εγγυηθούμε πως θα συνεχίζετε να λαμβάνετε ανθοδέσμες κάθε 14 Φεβρουαρίου”. Με την καρδιά μου να κοντεύει να σπάσει, έκλεισα το τηλέφωνο και διάβασα την κάρτα: “Η αγάπη μου για εσένα είναι αιώνια”.», έγραψε η γυναίκα και πραγματικά η ιστορία της συγκινεί και τον πιο ασυγκίνητο!
louloudia.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top