Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και η συμπαντική ευθυγράμμιση της 21ης Δεκεμβρίου

Τα αστρονομικά φαινόμενα που «έφεραν» το τέλος του κόσμου

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και η συμπαντική ευθυγράμμιση της 21ης Δεκεμβρίου

Όπως διαβάζετε, είμαστε εδώ ακόμη και διανύουμε μια μέρα για την οποία πολύς λόγος έχει γίνει, ως ημερομηνία «τελικός σταθμός» για τον κόσμο.

Σύμφωνα, λοιπόν με το περίφημο ημερολόγιο των Mayas, της ευφυούς φυλής που μπορούσε μέσω παρατηρήσεων και ουράνιων φαινομένων, να μετρά το χρόνο και να καταλήγει σε κάποια συμπεράσματα, ο χρόνος σταματά την 21η Δεκεμβρίου 2012… Γιατί όμως στ'αλήθεια, οργίασαν οι φήμες για την καταστροφή του κόσμου;
Η 21η Δεκεμβρίου συμπίπτει με δύο πολύ σημαντικά αστρονομικά φαινόμενα.
Το πρώτο είναι ότι για το 2012, η 21η Δεκεμβρίου είναι η μέρα που συμβολίζει το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή η νύχτα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια της κατά τη διάρκεια του 24ωρου. Από την 22η Δεκεμβρίου και μετά, η μέρα ανακτά σιγά σιγά τις ώρες της και παραγκωνίζει τη νύχτα. Στην αστρολογία, σημεία που φτάνουν στο αποκορύφωμα τους, συμβολίζουν περιόδους που κάτι θα τελειώσει και κάτι νέο θα αρχίσει, θανάτου και αναγέννησης.
Θα μπορούσε λοιπόν να θεωρηθεί ότι η μέρα για την ανθρωπότητα συμβολίζει μια τελματώδη κατάσταση που φτάνει στο αποκορύφωμα της και από κει και μετά, μπαίνει σε μια φάση ανάκαμψης και σταδιακής ανόδου.
Τη μέρα αυτή, ο Ήλιος βρίσκεται στην κοντινότερη από ποτέ απόσταση του από τη Γη, γεγονός που μπορεί να φέρει έντονα φυσικά φαινόμενα, που να σχετίζονται με τη φωτιά και τη θερμότητα, καθώς εκπέμπει ενεργειακά σωματίδια και ακτινοβολία σε ποσοστό μεγαλύτερο του κανονικού.
Όλα αυτά όμως συνοδεύονται από άλλη μία πολύ σημαντική αστρονομική αλλαγή. Η «Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση», φέρνει όλους τους πλανήτες σε μια τροχιά όχι ευθείας γραμμής ή άξονα όπως θα υποθέτατε. Αν ελέγξετε τη θέση των πλανητών αυτήν την ώρα, θα εντοπίσετε πως δεν είναι στους ίδιους αστερισμούς ή έστω πάνω σε ένα άξονα αντίθετων ζωδίων. (π.χ Δίδυμων- Τοξότ��).

xartis.jpg
* Στον αστρολογικό χάρτη παραπάνω βλέπετε τη θέση των πλανητών την 21η Δεκεμβρίου, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί σε μια απόσταση 150 μοιρών μεταξύ τους!
Οι αστρονόμοι και κατ’επέκταση οι αστρολόγοι αναφερόμενοι σε συμπαντική ευθυγράμμιση, εννοούν ότι όλοι οι πλανήτες πλην του Δία που βρίσκεται απέναντι, είναι σε μία διαδοχική σειρά, που καλύπτει ένα τόξο 150 μοιρών!
Άρα δεν πρόκειται για ευθυγράμμιση, αλλά για μια σπάνια όψη, που όλοι οι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε μια ακτίνα 150 μοιρών. Ισχύει βεβαίως ότι αυτό δημιουργεί μία δυνατή αστρολογική επιρροή, καθώς είναι μια σπάνια όψη, που επηρεάζει τον κόσμο όλο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top