Nεκρή ηλικιωμένη στη Μαγνησία - Κατανάλωσε μολυσμένο νερό

Με γαστρεντερίτιδα και η κόρη της εκλιπούσης

Το ρεπορτάζ της Άννας Λίτινα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία- 3/6/24

Το δεύτερο θύμα του μετράει το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, μετά την κατανάλωση μολυσμένου νερού. Πρόκειται για μία 82χρονη γυναίκα η οποία κατανάλωσε το νερό και εντός ολίγων ωρών εμφάνισε έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, συνοδευόμενα από υψηλό πυρετό, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Βόλος: Πρώτη αγωγή αποζημίωσης για το μολυσμένο νερό

Η άτυχη γυναίκα ακολούθησε αγωγή που τις συνέστησαν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε σε κλινική του Βόλου, όπου και κατέληξε από ανακοπή καρδιάς, μετά από ολική εξασθένηση του οργανισμού της.

Βόλος: Σαλμονέλα στο νερό βρύσης - 100 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

Η 82χρονη κατοικούσε στη Νέα Αγχίαλο αλλά λόγω προβλημάτων υγείας τις τελευταίες εβδομάδες μετακόμισε στο σπίτι της κόρης της στο Στεφανοβίκειο. Αξίζει να σημειωθεί ότι με γαστρεντερίτιδα νόσησε και η κόρη της εκλιπούσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ είχε εκδώσει ανακοίνωση για την έκρηξη κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε κατοίκους των περιοχών Ριζομύλου και Στεφανοβικείου Μαγνησίας που φέρονται συνδέονται με σαλμονέλα στο νερό και στη μόλυνση του πόσιμου νερού. Το πρώτο θύμα, μία 91χρονη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο με σηπτικό σοκ και συμπτώματα της ασθένειας και τελικά κατέληξε, στις αρχές Ιουνίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top