Σχολικό Συγκρότημα Γκράβας: Ξύλο μεταξύ ανηλίκων για στοιχήματα και οπαδικά

Συνελήφθησαν δύο μαθητές

Δύο μαθητές συνελήφθησαν έξω από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, με κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες ανάμεσα στα βιβλία τους. Σε έλεγχο στα σπίτια τους βρέθηκαν και μαχαίρια. Συνελήφθη και η μητέρα του ενός ανήλικου.

Γκράβα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα 4χρονο παιδάκι

Την ίδια στιγμή, όπως θα δείτε σε βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας, είναι συχνές και οι συμπλοκές μεταξύ μαθητών, ακόμη και για στοιχήματα.

Ξύλο μεταξύ μαθητών στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας

Για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας το βίντεο της συμπλοκής δύο μαθητών στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας. Σαν έμπειροι πυγμάχοι ανταλλάσσουν γροθιές, το προαύλιο ένα πραγματικό fight club. Ξύλο με στοίχημα και κέρδος για τον νικητή του πυγμαχικού αγώνα αλλά και για όσους σχηματίσουν υπέρ του.

Γκράβα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο

Συνελήφθησαν δύο νεαροί μαθητές, καθώς βρέθηκαν ανάμεσα στα βιβλία τους 10 συσκευασίες με 14,1 γραμμάρια κάνναβης. Όταν οι δύο μαθητές βγήκαν από την κεντρική είσοδο του σχολείου, οι αστυνομικοί τους παρακολούθησαν, τους ακινητοποίησαν και μέσα στις τσάντες τους βρήκαν τις ποσότητες.

Σπείρα διακινούσε ναρκωτικα με ορμητήριο το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας

Έρευνα που έγινε στα σπίτια τους, οδήγησε στον εντοπισμό μαχαιριών, σουγιάδων αλλά και αυτοσχέδιων χατζάρων. Μαζί του συνελήφθη και η μητέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top