Ανακάλεσε τη μήνυση για βιασμό από γνωστό influencer,η Βρετανίδα τουρίστρια

Γιατί ανακλήθηκε η μήνυση - Οι δηλώσεις του μοντέλου

Ανακάλεσε τη μήνυση για βιασμό από γνωστό influencer,η Βρετανίδα τουρίστρια

Η μήνυση για βιασμό εναντίον του 30χρονου γνωστού influencer ανακλήθηκε από την φερόμενη ως παθούσα υπήκοο της Αγγλίας. 

Η ίδια υπέβαλε το αίτημα για ανάκληση της μήνυσης, εκφράζοντας τον φόβο ότι η δημοσιότητα της υπόθεσης θα της προκαλούσε ψυχική φόρτιση και ανεπανόρθωτη βλάβη.

Κολωνός: Κανένα ελαφρυντικό στον Η.Μ. πρότεινε η Εισαγγελέας

Κατόπιν αιτήματος της Εισαγγελέως της έδρας, η δίκη συνέχισε κεκλεισμένων των θυρών, με το Δικαστήριο να συμφωνεί ομόφωνα με την εισαγγελική εισήγηση και να εισηγείται την παύση της δίωξης εις βάρος του κατηγορούμενου.

Ο γνωστός influencer - Φωτογραφία από Instagram

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπαγγέλτως. Ωστόσο, αν ο παθών δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη, ο εισαγγελέας μπορεί να απόσχει οριστικά από αυτήν ή, αν αυτή έχει ήδη ασκηθεί, να εισαγάγει την υπόθεση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο μπορεί να παύσει οριστικά την ποινική δίωξη εάν εκτιμήσει ότι η δημοσιότητα της υπόθεσης θα προκαλέσει σοβαρό ψυχικό τραυματισμό στο θύμα.

Το χρονικό

Κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 23 Μαΐου 2022, η καταγγέλλουσα και οι φίλες της αποφάσισαν να επισκεφθούν τη Λίνδο για να απολαύσουν φαγητό και διασκέδαση. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ο 30χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι κι εργαζόμενος σε ένα μπαρ της περιοχής, τις προσέγγισε έξω από το μπαρ για να τις κεράσει σφηνάκια, ενώ τις παροτρύνει να εισέλθουν στο χώρο διασκέδασης. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τις κέρασε μία γύρα σφηνάκια. Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε, όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν σε γνωστό μπαρ.

Θεσσαλία: «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης οδήγησε την καταγέλλουσα σε ένα σκοτεινό σοκάκι, όπου τη βιάσε. Αφού επέστρεψε στις φίλες της, κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία.

Οι δηλώσεις του γνωστού influencer

Στις δηλώσεις του, ο γνωστός influencer δήλωνε με σιγουριά πως αναμένει να αποδειχθεί η αθωότητά του και ανυπομονεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να αναδείξει τη δική του αλήθεια.

«Ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Περιμένω να οριστεί η δικάσιμος. Είμαστε σε αναμονή. Εννοείται ότι θα δικαιωθώ. Εφόσον και η εισαγγελέας από μόνη της είπε ότι είμαι αθώος και με αφήσανε έξω… Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Και μόλις τελειώσει όλο αυτό, θα ξεκινήσω κάτι δικό μου που θέλω να πω και θα μιλήσω γιατί καταλαβαίνετε ότι από νομικής φύσεως δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα.», δήλωνε.

«Αλλά, με το που τελειώσει όλο αυτό, θέλω να βγω να μιλήσω και να πω πολλά πράγματα.Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό μαρτύριο. Απλά μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα και μου είπαν, “σας παρακαλούμε να έρθετε από εδώ, έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό”» είχε αναφέρει το μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top