Ανατροπή με τον θάνατο της Σταυρούλας; Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις

Εντοπίστηκε αιμορραγική διήθηση στην περιοχή του τραχήλου της 53χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την πολύκροτη υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, της 53χρονης γυναίκας από την Κυψέλη που αναζητούνταν, ενώ πρόσφατα ταυτοποιήθηκε πως της ανήκει σορός που βρέθηκε στον Πόρο τον περασμένο Αύγουστο κι ήταν στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, τελικά της ανήκει. 

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Το εύρημα που δημιουργεί ερωτήματα 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένα εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σορό της προκαλεί αναστάτωση στους δικούς της ανθρώπους, καθώς μπορεί να φέρει ανατροπή στην υπόθεση. 

Νεκρή η Σταυρούλα - Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στον Πόρο

Ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης διορίστηκε ως πραγματογνώμονας από το υπουργείο Δικαιοσύνης για να μελετήσει περαιτέρω τις ιστολογικές εξετάσεις της άτυχης γυναίκας για τυχόν νέα στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά δεν είχαν γίνει ιστολογικές εξετάσεις, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σύψη. 

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο κ. Ευτυχιάδης εντόπισε αιμορραγική διήθηση στην περιοχή του τραχήλου της 53χρονης, μέσω μιας διαδικασίας με ειδική χρώση. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπήρξε στραγγαλισμός, χωρίς να είναι κάτι που επιβεβαιώνεται προς το παρόν. 

Κυψέλη: Το Ανθρωποκτονιών δεν επιτρέπει την ταφή της Σταυρούλας

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Υπάρχει πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας; 

Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να διαπιστωθεί εάν είναι ακέραιο το υοειδές οστό, το οποίο έχει κάταγμα εάν έχει προηγηθεί στραγγαλισμός. 

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δεν κάνουν λόγο για «τραυματισμένο» υοειδές οστό στην Σταυρούλα. 

Κυψέλη: Άταφη παραμένει έως τώρα η Σταυρούλα - Έγινε και τρίτη νεκροψία

Την ίδια στιγμή, ο Χάρης Βεραμόν τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, επικαλούμενος τον ιατροδικαστή κ. Τσαντίρη που έκανε την πρώτη νεκροψία. 

Περισσότερο φως στην υπόθεση, καθώς και στα νέα στοιχεία αναμένεται να ρίξει η περαιτέρω έρευνα που είναι σε εξέλιξη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top