Μαυρομμάτης - Βενιέρη: Έκκληση για αίμα κάνουν οι συγγενείς τους

Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Βίντεο από MEGA (20 Mαρτίου, 2024)

Έκκληση για αίμα για τη Ρένα Βενιέρη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη κάνουν η οικογένεια κι οι γιατροί του ζευγαριού, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι τον Φεβρουάριο.

Δύσκολες στιγμές βιώνει για το ζευγάρι, ενώ οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες τόσο για τον αθλητικογράφο όσο και για τη σύζυγό του, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τους κρατήσουν ζωντανούς.

Μαυρομμάτης: Ξύπνησε από την καταστολή - Στη ΜΕΘ η ηθοποιός σύζυγός του

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων επί 44 ημέρες. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης κι η Ρένα Βενιέρη παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή μετά τη διάσωσή τους από την Πυροσβεστική από το φλεγόμενο σπίτι στο Κολωνάκι.

Καμία πρόοδος στην κατάσταση της υγείας τους

Πάντως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι γιατροί, δεν έχει σημειωθεί περαιτέρω πρόοδος στην κατάστασή της υγείας του ζευγαριού. 

Σημειώνεται ότι η κατάσταση της συζύγου κρίνεται δυσκολότερη, καθώς υποβάλλεται σε συνεχείς χειρουργικές επεμβάσεις για την ανακούφιση των αναπνευστικών της προβλημάτων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Τραχειοστομία στον ίδιο και τη σύζυγό του

Οι γιατροί εμφανίζονται φειδωλοί στις εκτιμήσεις τους και παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού ημέρα με την ημέρα, με ελπίδα να δουν σταδιακή βελτίωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top