Β. Προάστια: Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από καβγά - Το μήνυμα του πατέρα

«Ήταν ένα παιδί πιο εύσωμο και του έκαναν bullying, το έφτυναν»

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Νέο περιστατικό bullying σε Γυμνάσιο των Βορείων Προαστίων της Αττικής είχε ως αποτέλεσμα την άγρια συμπλοκή δύο ανηλίκων και τον τραυματισμό του ενός. Ο πατέρας του μαθητή που τραυματίστηκε καταλήγοντας στο νοσοκομείο μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσων του Star και τον Άρη Λάμπο.

Πιερρακάκης: Επανανέρχεται η 5ημερη αποβολή για το bullying στα σχολεία

Ανακουφισμένος που ο γιος του δε χτύπησε σοβαρά, ο πατέρας του ενός από τους δύο πρωταγωνιστές, αποκάλυψε όσα συνέβησαν γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης στο προαύλιο του σχολείο. 
Ανακουφισμένος που ο γιος του δεν χτύπησε σοβαρά , ο πατέρας του ενός απο τους δύο πρωταγωνιστές αποκάλυψε όσαν συνέβησαν , γύρω στις 11.00 το πρωί στο 

«Έγινε ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στα δύο παιδιά, όπως συμβαίνει ανάμεσα σε μικρούς. Και να μην το θέσω έτσι, ότι ο πιο δυνατός, ο πιο ισχυρός σε μια συμπλοκή το βιώνει έτσι... Ο δικός μου ήταν αυτός που δυστυχώς χτύπησε, αλλά ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά», περιέγραψε στην κάμερα του Star ο πατέρας.

Σύμφωνα, όμως, με μαρτυρίες συμμαθητών τους, δεν πρόκειται για μια απλή συμπλοκή, καθώς όλα ξεκίνησαν λόγω bullying.

«Ήταν ένα παιδί πιο εύσωμο και του έκαναν bullying, το έφτυναν κι αυτά. Ήταν ένα παιδάκι που ήταν πολύ πιο λίγα κιλά και του έλεγε άσχημες λέξεις, αυτό το παιδί δεν άντεξε άλλο και το χτύπησε, του έριξε κλωτσιά με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα», περιέγραψε μαθήτρια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο μαθητής που δέχτηκε την επίθεση, όταν έπεσε στο έδαφος παρέμεινε κάτω κι άρχισε να σφαδάζει και να φωνάζει ότι πονάει κι ότι δεν μπορεί να περπατήσει.

«Το παιδί, όταν έπεσε στο έδαφος, έχασε για λίγο τις αισθήσεις του. Βεβαίως επικοινώνησε ο πατέρας, επικοινώνησε και τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξε. Υπέρ το δέον. Και οφείλω κι ένα ευχαριστώ και μια συγγνώμη για ότι προκάλεσε κι ο δικός μου. Γιατί όταν έχουμε να κάνουμε με δύο μέρη, δύο πρόσωπα, ευθύνη έχουν και οι δύο», πρόσθεσε ο πατέρας του μαθητή που κατέληξε στο νοσοκοεμίο.

Κρήτη: Καθηγητής επιστράτευσε γονείς για να «μπλοκάρει» τα κινητά στο σχολείο

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, ένας Διευθυντής Γυμνασίου ζήτησε τη βοήθεια των γονέων, προκειμένου να μπουν... όρια στη χρήση των smatphones, τα οποία, όπως ανέφερε σε επιστολή του, γίνονται και... εργαλείο άσκησης bullying, μεταξύ των ανηλίκων.

Πιερρακάκης στο Star: Τι θα γίνει με τη χρήση κινητών στα σχολεία 

«Παρατηρούμε σε αρκετούς μαθητές μεγάλη εξάρτηση από τα κινητά, χρήση της συσκευής για κοροϊδία ή και άσκηση ψυχολογικής βίας σε συμμαθητή τους, μέσα από τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης», επεσήμανε ο διευθυντής στην επιστολή του.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top