Νίκαια: «Στέλιο μου, συγχώρεσέ με» - Σπάραξε η πεθερά του 39χρονου

«Αντίo βράχε μου», έλεγε, κλαίγοντας, στην κηδεία η σύζυγός του

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 39χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του από τον πεθερό του. Η σύζυγός του, οι γονείς του, φίλοι και συγγενείς του είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Νίκαια

Νίκαια: «Κατάπτυστη, διαβολική» - Σοκάρουν όσα έλεγε για την κόρη του

Σπαρακτικά ήταν τα λόγια της πεθεράς του, η οποία φώναζε «Στέλιο μου, συγχώρεσέ με», καθώς θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για το κακό που βρήκε την οικογένεια της κόρης της. 

Οι γονείς του 39χρονου, μαυροντυμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δε θα τον ξαναδούν. Ο πατέρας του, κρατώντας την φωτογραφία του, βγήκε από τον ναό μαζί με το φέρετρο και φώναζε το όνομά του. Η μητέρα του, χαμένη, ρωτούσε όλους τους παρευρισκόμενους γιατί χάθηκε τόσο άδικα ο γιος της. 

Νίκαια: «Από τότε που χωρίσαμε ήθελε να εκδικηθεί την κόρη μας»

Η σύζυγός του, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της τον πατέρα της να εκτελεί τον σύζυγό της και να αφήνει ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά τους, έπεσε πάνω στο φέρετρο και φώναξε «αντίο βράχε μου, αντίο σύντροφέ μου». 

Νίκαια: Το χρονικό του εγκλήματος 

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο 64χρονος έστησε καρτέρι στον γαμπρό του και όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του τον πυροβόλησε δύο φορές με μια καραμπίνα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Νίκαια: «Θα χυθεί αίμα» - Ο δράστης έκανε εκδικητική πορνογραφία

Όπως έγινε γνωστό, επί μία εβδομάδα περιφερόταν έξω από το σπίτι της κόρης του κι ετοίμαζε το χτύπημά του. Θεωρούσε ότι εκείνη και ο γαμπρός του ευθύνονται για τον χωρισμό του από την σύζυγό του. 

Δολοφονία 39χρονου Νίκαια: Το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη- πεθερού

Μάλιστα στο παρελθόν τους είχε απειλήσει ότι θα χυθεί αίμα στο σπίτι της κόρης του. Ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί για λίγο σε κρατικό ψυχιατρείο, όμως έμεινε μόλις τρεις μέρες και αφέθηκε ελεύθερος, με τους γιατρούς να λένε πως δεν αντιμετωπίζει ψυχιατρικά θέματα. 

Νίκαια: Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη με στόχο να σκοτώσει τον γαμπρό του

Τόσο η σύζυγος του θύματος, όσο και η μητέρα της, θεωρούν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο και πως δε θα δίσταζε να κάνει κακό ακόμα και στα εγγόνια του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top