Χρήστος Γιαλιάς: Στο «μικροσκόπιο» η σχέση με την τελευταία σύντροφό του

Ψάχνουν να βρουν τον εκτελεστή του επιχειρηματία στη Μάνδρα

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star

Στο λάθος των εκτελεστών  του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα ποντάρουν οι αρχές, προκειμένου να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Πρόσωπα από το επαγγελματικό και προσωπικό του περιβάλλον καλούνται για να δώσουν  καταθέσεις στις αρχές, ώστε να λυθεί ο γρίφος. Ποιος ήθελε νεκρό τον επιχειρηματία και γιατί; 

Δολοφονία Γιαλιά: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο απoκαλύπτει το Star 

Οι εκτελεστές του Χρήστου Γιαλιά, όχι μόνο ήξεραν πού θα του στήσουν την ενέδρα, αλλά γνώριζαν και πώς θα φύγουν από το σημείο, χωρίς να τους δουν οι κάμερες. 

Δολοφονία Γιαλιά: «Ψάχνουν» τις διαφορές του θύματος      

Είχαν χαρτογραφήσει πριν το χτύπημα όλη την περιοχή και είχαν βρει τον τρόπο διαφυγής τους: από ένα μικρό δάσος που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σημείο της εκτέλεσης. 

Μάνδρα: «Βοήθεια, με σκοτώνουν!» - Τα τελευταία λόγια του Χρήστου Γιαλιά

Χρήστος Γιαλιάς

Χρειάστηκαν 30 δευτερόλεπτα για να εκτελέσουν το σχέδιο τους. Τον «γάζωσαν» ενώ ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν εν κινήσει και μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλο του. Ήταν αποφασισμένοι να μην κάνουν το παραμικρό λάθος. 

Χρήστος Γιαλιάς: Η δολοφονία της πρώην συζύγου του πριν 6 χρόνια

Η φωτιά κατέστρεψε βασικά στοιχεία της υπόθεσης. Το φονικό καλάσνικοφ, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος. Οι αρχές θα ανακτήσουν τα δεδομένα, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τις τηλεφωνικές του επαφές, αλλά και τα μηνύματα του επιχειρηματία. Ψάχνουν να βρουν με ποιους είχε συχνές επαφές και αν είχε δεχθεί απειλές.

Στάχτη το αυτοκίνητο του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά

Δολοφονία επιχειρηματία στη Μάνδρα

Στο «μικροσκόπιο» μπαίνει και η σχέση του επιχειρηματία με την τελευταία σύντροφό του, ενώ  φύλλο και φτερό κάνουν και το περιβάλλον της.

Εκτέλεση Χρήστου Γιαλιά: «Γιατί τόσο μίσος;»

Φίλος και πρώην συνεργάτης του Χρήστου Γιαλιά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, «ξέσπασε» για τον χαμό του επιχειρηματία: 

«Αυτό που βλέπω και δεν μπορώ να το χωνέψω... Γιατί τόσο μίσος; Γιατί τόσο μίσος, με το να βάλεις φωτιά, για μένα μου βγάζει ένα μίσος. Ποιος θα μπορούσε να έχει τόσο μίσος; Και αυτά τα παιδιά είδαν τη μάνα τους και τον πατέρα τους με τον ίδιο τρόπο; Αυτά τα παιδιά τι ζωή θα έχουν από εδώ και πέρα, τι ψυχολογία θα έχουν;», είπε με λυγμούς.


Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top