Ραφαέλα Πιτσικάλη: To σπαρακτικό «αντίο» της αδελφής της

«Εύχομαι τα παιδιά μου να σου μοιάσουν...»

Συγκινεί η μητέρα της Ραφαέλας Πιτσικάλη / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Ραγίζει» καρδιές η αδελφή της Ραφαέλας Πιτσικάλη, της 21χρονης από την Κρήτη που «έφυγε» από τη ζωή περίπου τρία χρόνια μετά από μια μεγάλη, γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ραφαέλα Πιτσικάλη: «Την ώρα που έφευγε, μας χαμογελούσε σαν να είδε φως»

Η Ραφαέλα από το 2020 πάλευε τον καρκίνο με χαμόγελο και αισιοδοξία, μοιράζοντας «φως» και δίνοντας κουράγιο και σε άλλους ασθενείς της νόσου, μέσα από τα βιντεάκια της που αναρτούσε στα social media.

 

 

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε  θλίψη στην οικογένειά της, αλλά και σε όλη την Ελλάδα που προσευχόταν να νικήσει το «θεριό».

Η αδελφή της, Μαρία, με ένα σπαρακτικό βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο: 

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή, μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου Σ’αγαπώ», ήταν το μήνυμα που συνόδευε το βίντεο, το οποίο είχε φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί.

 

@marypitsikali Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε.Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυριώς με έκανες να εκτιμίσω την κάθε στιγμή.Έγινες άγγελος🤍Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα.Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου.Μπόρα είναι και πέρασε🌈.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου🕊️ Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali ♬ Nero Sti Varka - Martha Frintzila & Orestis Ntantos


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top