Γκάζι: Απολογείται ο 33χρονος – Τι θα υποστηρίξει

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου πιστολέρο

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα απολογείται ο 33χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με τον 37χρονο πιστολέρο τη στιγμή που έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τρία άτομα που βρίσκονταν έξω από club στο Γκάζι

Γκάζι: «Μας πέταξαν ένα μπουκάλι με νερό και ο 37χρονος νευρίασε»

Ο 33χρονος έχει βαρύ ποινικό μητρώο και φέρεται να έχει εμπλακεί σε τουλάχιστον πέντε υποθέσεις ληστειών, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, παράνομης οπλοκατοχής και διακίνησης παράτυπων μεταναστών. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το 2010 στη Θεσπρωτία μετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και για το αδίκημα αυτό είχε κατηγορηθεί από το Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας.

Γκάζι: Εξιτήριο την Παρασκευή για τους δύο Κρητικούς που πυροβολήθηκαν

Το ποινικό μητρώο του καταγράφει μεταξύ άλλων το 2015 στην Αθήνα απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη, ενώ το 2019 απασχόλησε τις αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και κλοπές.

Μάλιστα, από το 2019, όταν τελευταία φορά είχε συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, βρισκόταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα αυτό της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Γκάζι: Τι αναμένεται να υποστηρίξει ο 33χρονος

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 33χρονος θα υποστηρίξει πως ο ίδιος δε γνώριζε πως ο 37χρονος οπλοφορούσε και πως είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει το όπλο. 

Γκάζι: «Δικαίωση θα ένιωθα αλλιώς, αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ»

Θα υποστηρίξει ότι ο 37χρονος προκλήθηκε από τα δύο αδέλφια από την Κρήτη και τα πυροβόλησε. Επίσης θα πει ότι φοβήθηκε ότι μπορεί να πυροβολούσε και τον ίδιο και ότι του ζήτησε να πάνε να παραδοθούν, αλλά εκείνος απλά τον γύρισε στο σπίτι του. 

Γκάζι: Αναζητείται ο 37χρονος πιστολέρο

Ο 37χρονος πιστολέρο παραμένει άφαντος. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει ήδη διαφύγει στην Αλβανία. 

Γκάζι: Χαμόγελα για τον 34χρονο – Βγήκε από το δεύτερο χειρουργείο

Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί στη χώρα μας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και κλοπές. 

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα έχει εκτίσει ποινή δέκα ετών στις φυλακές της Αλβανίας γιατί πυροβόλησε τρεις αστυνομικούς και αποφυλακίστηκε πριν από έναν χρόνο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top