Άγιος Παντελεήμονας: «Έμεινα μόνη μου με το παιδί, ο άντρας μου νεκρός»

Ξεσπά η 45χρονη μέσα από το νοσοκομείο

Αγ. Παντελεήμονας - Μιλά η γυναίκα του θύματος της αιμτηρής επίθεσης / Βίντεο από MEGA

Συγκλονίζει η 45χρονη που τραυματίστηκε από τα πυρά του 74χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα περιγράφοντας μέσα από το νοσοκομείο το αιματηρό σκηνικό στο οποίο έχασε τη ζωή του ο σύζυγός της.

Άγ. Παντελεήμονας: «Ήμουν μεθυσμένος» - Το πάρτι που κατέληξε σε τραγωδία

«Μόνη μου εγώ με το παιδί και ο άντρας μου νεκρός»

«Ήμασταν γνωστοί. Σαν οικογένεια… Έτσι είχε πει. Έτσι ήταν...Δεν ξέρω πώς τρελάθηκε» είπε η 45χρονη μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News.

Παίρνει το όπλο από την τσέπη και λέει ο άντρας μου: ''Τι κάνεις Γιάννη;''

Άγιος Παντελεήμονας: «Έμεινα μόνη μου με το παιδί, ο άντρας μου νεκρός»

Άγιος Παντελεήμονας: Ξεσπά η 45χρονη μέσα από το νοσοκομείο / Φωτογραφία από MEGA

Όλοι διασκέδαζαν σε μια ταβέρνα για τα γενέθλια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού.

Λίγο αργότερα, ο 74χρονος αφού τους χαιρέτησε πήγε στο διαμέρισμα της οικογένειας σε κατάσταση αμόκ, υποστηρίζοντας ότι κάτι του έριξαν στο ποτό. «Ήρθε μετά σπίτι και λέει: ''Τι μου βάλατε στο ποτό εκεί στην ταβέρνα". ''Τι σου βάλαμε; Τίποτα. Ό,τι ήπιες εσύ αυτό ήπιανε και οι άλλοι''».

Άγιος Παντελεήμονας: Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι του έριξε κάτι στο ποτό

Ο 74χρονος κρατούσε στα χέρια του όπλο και πυροβόλησε τον πατέρα του 12χρονου κοριτσιού. Η επόμενη σφαίρα πέτυχε την 45χρονη μητέρα στον αριστερό ώμο. Μπήκε μπροστά για να σώσει τα παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι, την 12χρονη κόρη της και δυο φίλες της.

«Έμεινα μόνη μου εγώ με το παιδί και ο άντρας μου πεθαμένος» είπε η γυναίκα μην μπορώντας να πιστέψει όσα βρήκαν την οικογένειά της.

Αγ. Παντελεήμονας:«Μπήκα μπροστά για να σωθούν τα παιδιά και με πυροβόλησε»

«Η μαμά τον σταμάτησε και ''έφαγε'' και μία σφαίρα στο χέρι» - Τι λέει η κόρη του 50χρονου θύματος

«Έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταμάτησε και ''έφαγε'' και μία σφαίρα στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο», είπε η κόρη του 50χρονου θύματος.

«Ένιωθα τόση οργή για τον άνδρα που τη στιγμή που τον πυροβόλησα, αν όσοι ήταν στον ίδιο χώρο μου έκαναν επίθεση, θα τους σκότωνα και αυτούς. Δεν με ένοιαζε τίποτα, δεν υπολόγιζα τίποτα», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 74χρονος που είναι γνώριμος των Αρχών καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν τρεις φορές. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Άγιος Παντελεήμονας: «Βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου!» φώναζε η κόρη του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top