Γλυκά Νερά: Η αγωγή του πιλότου και τα οικονομικά προβλήματα των γονιών του

Σε πλημμυρισμένο γηροκομείο ο πατέρας της Καρολάιν

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό / Βίντεο Ant1

Δυόμιση χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον  πιλότο στα Γλυκά Νερά, οι γονείς τους μετρούν ακόμα τις πληγές τους. Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας έχει μείνει ολομόναχος στο γηροκομείο, ενώ οι γονείς του συζυγοκτόνου αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Γλυκά Νερά: Για πρώτη φορά το γράμμα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάιν

Οι γονείς του πιλότου, μετά τη γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μετακόμισαν στην Αλόννησο για να είναι κοντά στην εγγονή τους, τη Λυδία, η οποία όμως έφυγε για τις Φιλιππίνες μαζί με τη γιαγιά της, τη Σούζαν Κράουτς. Πλέον είναι μόνοι τους στο νησί και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, γι΄αυτό και η μητέρα του συζυγοκτόνου κάνει κάποια μεροκάματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό.

Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος έχει δεχτεί προτάσεις για να γίνει η ζωή του ταινία»

Γλυκά Νερά

Αγωγή «μαμούθ» στη βρετανική εταιρία παραγωγής που έκανε ντοκιμαντέρ τη δολοφονία της Καρολάιν ετοιμάζει ο πιλότος / Φωτογραφία αρχείου

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, κάνει αγωγή  στη βρετανική εταιρία παραγωγής του Channel 5 για το ντοκιμαντέρ με θέμα τη στυγερή γυναικοκτονία της Καρολάιν: «Ο πιλότος ετοιμάζει αγωγή διεκδικώντας εξαψήφιο ποσό. Και αυτό γιατί η οικογένειά του είναι σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή η Κέλλυ Χεινοπώρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πιλότος συνεχίζει να επιμένει ότι θέλει να παραιτηθεί από τη δίκη στο Εφετείο.

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος παραιτείται από τη δίκη για εξαιρετικά σοβαρό λόγο

Γλυκά Νερά: Σε πλημμυρισμένο γηροκομείο ο πατέρας της Καρολάιν

Μετά την καταδίκη του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν, η μητέρα της με την κόρη της μετακόμισαν στις Φιλιππίνες, προκειμένου η Λυδία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μακριά από την Ελλάδα.

Όμως ο πατέρας της έμεινε πίσω. Δε θέλησε να φύγει από τη χώρα και το τελευταίο διάστημα ζει σε ιδιωτική κλινική στη Μαγνησία, η οποία πλημμύρισε μετά την καταστροφική κακοκαιρία που «σάρωσε» την περιοχή.

Ο Ντέιβιντ Κράους αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Μοναδική του χαρά πλέον είναι η εγγονή του, με την οποία επικοινωνεί συχνά από τις Φιλιππίνες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top