Τροχαίο Πάτρα: Οι γονείς του παιδιού ήταν στο πίσω όχημα και τα είδαν όλα

Δεν υπήρχε ειδικό καθισματάκι στο αυτοκίνητο του παππού

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, όπου σκοτώθηκαν ένας παππούς και το τριών ετών εγγονάκι του. Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως το πολυτελές αυτοκίνητο του άνδρα ακολουθούσαν οι γονείς του παιδιού που είδαν μπροστά στα μάτια τους να χάνεται το αγοράκι τους, ενώ στο αυτοκίνητο του παππού δεν υπήρχε το ειδικό παιδικό καθισματάκι.

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί σε τροχαίο παππούς και το 3χρονο εγγόνι του

O κ. Νίκος Αποστόλου, επικεφαλής της ομάδας διάσωσης Εύβοιας, ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στους επιβάτες του αυτοκινήτου. 

Τραγικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάτρα - tempo24.gr

Τραγικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάτρα - tempo24.gr

«Είχα την ατυχία να είμαι δύο αυτοκίνητα πίσω από το όχημα. Είδα όλο το σκηνικό. Εκτυλίχθηκαν σκηνές τρόμου και πανικού. Το αυτοκίνητο έχασε την πρόσφυση γιατί υπήρχαν νερά στο οδόστρωμα. Χτύπησε στο κράσπεδο, σηκώθηκε στον αέρα, χτύπησε στην κολόνα και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που ερχόταν στην πορεία του», είπε στο TLive ο αυτόπτης μάρτυρας. 

Ο κ. Αποστόλου έσπευσε να βοηθήσει το τρίχρονο αγοράκι. Ταυτόχρονα όμως είχε να αντιμετωπίσει και τους δύο τραγικούς γονείς, οι οποίοι αλλόφρονες φώναζαν από τον τρόμο των όσων είχαν αντικρίσει. 

Από το τροχαίο στη Πάτρα σκοτώθηκαν ένας 66χρονος και το τρίχρονο εγγονάκι του

Από το τροχαίο στη Πάτρα σκοτώθηκαν ένας 66χρονος και το τρίχρονο εγγονάκι του

«Αμέσως πίσω από το αυτοκίνητο βρισκόταν το αυτοκίνητο του μπαμπά του παιδιού και γιου του οδηγού. Η μαμά ούρλιαζε “το παιδί μου, το παιδί μου” και ο πατέρας μου φώναζε τι να κάνει για να με βοηθήσει. Δυστυχώς το μωρό δεν είχε καθισματάκι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είχε γλιτώσει από μια τόσο σφοδρή σύγκρουση», συνέχισε ο μάρτυρας.

Τροχαίο Πάτρα: «Υπήρχαν λιμνάζοντα νερά στο οδόστρωμα»

Άλλος μάρτυρας δήλωσε επίσης στο TLive ότι ο γιος του είχε περάσει από το ίδιο σημείο πριν το τροχαίο και του είπε πως υπήρχαν στο οδόστρωμα λιμνάζοντα νερά, καθώς υπάρχει σύστημα αυτόματου ποτίσματος που λειτουργεί τα βράδια. 

«Ο γιος μου παρατήρησε τα νερά που υπήρχαν στο οδόστρωμα, γιατί είναι πρόβλημα για όλους μας και ήταν τυχερός που πρόλαβε και πέρασε. Είχε νερά λιμνάζοντα και στο σημείο που πέρασε το αυτοκίνητο και στο περισσότερο κομμάτι της Εθνικής Οδού είναι με λιμνούλες, γιατί ποτίζουν. Έχουν βάλει αυτόματο πότισμα τη νύχτα και υπάρχουν νερά παντού και απροειδοποίητα», είπε.

Τροχαίο Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει για το τροχαίο:

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών.

Ειδικότερα, ένας 66χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες μια ημεδαπή γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι, ηλικίας τριών ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούσθηκε με δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 53 και 51 ετών αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι θανάσιμοι τραυματισμοί του 66χρονου άνδρα, της 53χρονης και του τρίχρονου αγοριού.

Από τη σύγκρουση επίσης προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 66χρονος, η οποία μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top