Θεσσαλονίκη: «Να με θυμάστε με τον καλό τρόπο»

Η φράση που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο 34χρονος αυτοκτόνησε

Άφαντος παραμένει ο 34χρονος, ο οποίος φέρεται να σκότωσε με καραμπίνα τη μητέρα του στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Οι έρευνες δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα, ενισχύοντας τους φόβους των αστυνομικών ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει βάλει τέλος στη ζωή του. 

Θεσσαλονίκη: Τα λεφτά της αποζημίωσης το κίνητρο της μητροκτονίας;

Οι φόβοι αυτοί γεννήθηκαν από όσα είχε γράψει ο 34χρονος στο σημείωμα που άφησε στο σπίτι του μετά τη δολοφονία της μητέρας του και κυρίως από μια συγκεκριμένη φράση του, που, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, αποκάλυπτε την ψυχολογική του κατάσταση εκείνη τη στιγμή. 

Oι αστυνομικοί φοβούνται πως ο 34χρονος που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του έχει αυτοκτονήσει

Oι αστυνομικοί φοβούνται πως ο 34χρονος που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του έχει αυτοκτονήσει

Στο σημείωμα ανέφερε πως δεν ήθελε να κάνει κακό στη μητέρα του, όμως τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον είχαν κουράσει, όπως επίσης και δικά του προσωπικά θέματα, όπως ο χωρισμός του και προβλήματα στον εργασιακό τομέα. 

Θεσσαλονίκη: Kηδεύτηκε η 71χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον γιο της

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News όμως, υπάρχει μια φράση – κλειδί που, κατά τους αστυνομικούς, δείχνει πως ο 34χρονος έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. 

«Να με θυμάστε με καλό τρόπο», έγραφε μέσα στο σημείωμά του ο άνδρας και αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν το χειρότερο. 

Η 71χρονη, σύμφωνα με οικογενειακούς φίλους, είχε δυσκολευτεί πολύ να κάνει τον γιο της - Intimenews

Η 71χρονη, σύμφωνα με οικογενειακούς φίλους, είχε δυσκολευτεί πολύ να κάνει τον γιο της - Intimenews

Αυτή τη στιγμή το κινητό τηλέφωνο του φερόμενου ως μητροκτόνου είναι κλειστό και το τελευταίο στίγμα του είναι κοντά στο σπίτι του. 

Θεσσαλονίκη: «Ήταν πολύ ήπιος, πρόσεχε πολύ τη μητέρα του»

Φίλοι της οικογένειας αποκάλυψαν στον Alpha ότι η 71χρονη προσπαθούσε πάρα πολλά χρόνια να αποκτήσει παιδί. 

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με τον 34χρονο μετά τη δολοφονία της μητέρας του

«Το έκανε με πολλή λαχτάρα. Δηλαδή της ήρθε πολύ χαρούμενο, δεν το περίμενε. Γιατί προσπάθησαν πάρα πολλές φορές, θα μπορούσε να ήταν και στη δική μου ηλικία τώρα το παιδί. Ήταν γύρω στα 38 όταν τον έκανε. Είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ από ό,τι μου έλεγε και η μητέρα μου. Δεν μπορούσε να κάνει παιδί και τον έκανε σε αυτή την ηλικία και το ήθελε πάρα πολύ», είπε.

Φίλος του 34χρονου είπε πως αγαπούσε πολύ τη μητέρα του και πως εξαιτίας της έμενε στη Χαλκηδόνα

Φίλος του 34χρονου είπε πως αγαπούσε πολύ τη μητέρα του και πως εξαιτίας της έμενε στη Χαλκηδόνα

Ένας ακόμα φίλος είπε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, ενώ για τον 34χρονο είπε:

Θεσσαλονίκη: «Συγγνώμη, δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά»

«Ο γιος της με όλους μιλούσε, ήταν πολύ ήπιος, όποτε συναντούσα την μητέρα του, έλεγε τα καλύτερα λόγια, να παντρευτεί να της κάνει εγγόνια».

Θεσσαλονίκη: Ο γιος της γυναίκας ταυτοποιήθηκε ως δράστης της δολοφονίας!

«Την πρόσεχε πάρα πολύ την μητέρα του ο φίλος μου, την πήγαινε βόλτες, ψώνια, δεν την άφηνε ποτέ μόνη της. Είχαν πολύ καλές σχέσεις. Τώρα δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό. Πριν τρεις μήνες είχαμε βγει για καφέ και του είχα πει ότι πρέπει να συνεχίσει κι εκείνος τη ζωή του, να την αφήσει μόνη της. Εκείνος δεν ήθελε να μείνει Χαλκηδόνα. Μου έλεγε ότι αν δεν ήταν η μητέρα του μπορεί να πήγαινε και στο Λονδίνο μπορεί να έμενε και Θεσσαλονίκη, δεν ήθελε πάντως να μείνει στη Χαλκηδόνα», πρόσθεσε τέλος ένας φίλος του 34χρονου μητροκτόνου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top