Θεσσαλονίκη: Kηδεύτηκε η 71χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον γιο της

Άφαντος ο 34χρονος μητροκτόνος στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στη γυναίκα που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο από τον ίδιο της τον γιο της, στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης. Την ίδια ώρα, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 34χρονου που έχει ομολογήσει την πράξη του με ιδιόχειρο σημείωμα.

To σημείο όπου βρέθηκε το λευκό αυτοκίνητο με τη γυναίκα νεκρή/ ΙΝΤΙΜΕ Μωυσιάδης Γιάννης

To σημείο όπου βρέθηκε το λευκό αυτοκίνητο με τη γυναίκα νεκρή/ ΙΝΤΙΜΕ Μωυσιάδης Γιάννης

Στην εκκλησία απέναντι από το σπίτι όπου ζούσε τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία για την 71χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της από το χέρι του ίδιου της του γιου. Η γυναίκα πυροβολήθηκε με καραμπίνα εξ επαφής στο πρόσωπο. Σοκαρισμένοι, φίλοι και συγγενείς πήγαν να πουν το τελευταίο αντίο.

Χαλκηδόνα: Άφαντος ο μητροκτόνος

Ο 34χρονος γιος του θύματος αναζητείται από τις αρχές.

Ο 34χρονος που ταυτοποιήθηκε ως δράστης της δολοφονίας της μητέρας του, ακόμη αναζητείται

Ο 34χρονος που ταυτοποιήθηκε ως δράστης της δολοφονίας της μητέρας του, ακόμη αναζητείται

Το πρωί στο σπίτι, όπου έμεναν δράστης και θύμα, έφτασε κλιμάκιο της ασφάλειας με σκύλο Κ- 9 .  Αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν την περιοχή γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα. Σήμερα επιστρατεύτηκε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. 

Θεσσαλονίκη: Ο γιος της γυναίκας ταυτοποιήθηκε ως δράστης της δολοφονίας!

Εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί ο άντρας να έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Χαλκηδόνα: Οι κάμερες έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη 

Στις 18:30 απόγευμα της Δευτέρας είναι η τελευταία φορά που καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα κάμερας να αναχωρεί ο δράστης από τη γειτονιά του με το αυτοκίνητο που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης νεκρή η 71 ετών μητέρα του. 
Σύμφωνα με ιατροδικαστική εκτίμηση, το έγκλημα έγινε αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι. Οι κάμερες στα καταστήματα της περιοχής κατέγραψαν τις κινήσεις του. 

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με τον 34χρονο μετά τη δολοφονία της μητέρας του

Στις 21:00, ο 34χρονος επέστρεψε στο σπίτι πεζός. Έδειχνε ψύχραιμος και φορούσε την κουκούλα από το τζάκετ στο κεφάλι. Στο σπίτι έγραψε το σημείωμα και εξήγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του γιατί δεν άντεχε άλλο τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η γυναίκα.

Στο σημείωμα ο δράστης αναφέρει επίσης την πίεση που δεχόταν ο ίδιος μετά το χωρισμό του και τα χρέη που είχαν συσσωρευθεί.   

Περίπου στις 21:30 το βράδυ ο 34χρονος καταγράφεται από άλλη κάμερα να φεύγει πεζός και πάλι από τη γειτονιά του. Αυτή τη φορά έδειχνε φανερά αναστατωμένος και νευρικός. Από εκείνη την στιγμή και μετά είναι άφαντος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top