Ρόδος: Τι κατέθεσε η 44χρονη για την εξαφάνισή της - Παραμένουν ερωτήματα

Νόμιζε ότι έλειπε μόνο μια μέρα από το σπίτι της

To περασμένο Σάββατο εντοπίστηκε η 44χρονη, η οποία είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο - Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων Star

Σε πλήρη σύγχυση φέρεται να βρίσκεται η 44χρονη μητέρα, η οποία είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο και εντοπίστηκε τελικά ζωντανή από περιπατητή το Σάββατο. 

Η γυναίκα βρέθηκε ταλαιπωρημένη και εξαντλημένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων. Μάλιστα αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι να μπορέσει να ανακάμψει. Επίσης από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν σημάδια κακοποίησής της. 

Ρόδος-44χρονη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο - Τι λέει ο κτήτορας του μοναστηριού

Ρόδος: Η 44χρονη δε θυμόταν τη διαδρομή που ακολούθησε

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», την περασμένη Κυριακή αστυνομικοί προσπάθησαν να πάρουν κατάθεση από τη 44χρονη μητέρα, ώστε να διαλευκάνουν τις συνθήκες της εξαφάνισής της, όμως εκείνη δεν ήταν σε θέση να δώσει απαντήσεις. 

Το αυτοκίνητο της 44χρονης που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο - Δημοκρατική

Η γυναίκα φέρεται να μην μπορούσε να δώσει πληροφορίες ούτε καν για τη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και για το πώς βρέθηκε στη δύσβατη περιοχή που εντοπίστηκε από τον περιπατητή. 

Ρόδος: Βρέθηκε ζωντανή η 44χρονη Ελένη μετά από 6 ημέρες

Μάλιστα, φέρεται να είχε την αίσθηση ότι απουσίαζε από το σπίτι της μόλις ένα βράδυ, ενώ είχε να δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, οπότε τελικά εντοπίστηκε. Δεν μπορούσε να θυμηθεί τι έκανε και πού βρισκόταν τις έξι ημέρες που ήταν εξαφανισμένη. 

Η 44χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τη Δευτέρα το πρωί η κόρη της δεν ήθελε να πάει στο σχολείο και τελικά, αφού την έπεισε, την πήγε εκεί στο πρώτο διάλειμμα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, πήγε να ανάψει τα καντηλάκια σε ένα εκκλησάκι, χωρίς όμως να μπορεί να πει σε ποιο. 

Ρόδος εξαφάνιση 44χρονης: Ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Όταν την ρώτησαν αν έψαχνε το εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου, απάντησε καταφατικά, αλλά δεν ήταν σε θέση να απαντήσει αν τελικά το βρήκε ή όχι. 

Η 44χρονη δεν ήταν σε θέση να απαντήσει πώς βρέθηκε στην ερημική περιοχή που την εντόπισε περιπατητής - Δημοκρατική

Η 44χρονη δεν ήταν σε θέση να απαντήσει πώς βρέθηκε στην ερημική περιοχή που την εντόπισε περιπατητής - Δημοκρατική

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», φέρεται να είπε ότι πήγε σε πολλά εκκλησάκια, οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητό της. Δε θυμόταν επίσης να πέφτει με το αυτοκίνητό της στο χαντάκι, όπου βρέθηκε, ούτε αν ήταν κάποιος άλλος μαζί της στο αυτοκίνητο. 

Η 44χρονη υποστήριξε ότι είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο, αλλά είχε κλείσει από μπαταρία και όταν κατάφερε να το ανοίξει μόνο για επείγουσες κλήσεις, τηλεφώνησε στη μητέρα της και της είπε να πάει να πάρει το παιδί από το σχολείο. 

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης στη Ρόδο - Βγήκε Silver Alert

Πάντως όταν εντοπίστηκε δεν είχε μαζί της κινητό τηλέφωνο και όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό από τους αστυνομικούς είπε ότι μάλλον το είχε αφήσει στο αυτοκίνητό της. Όμως ούτε εκεί βρέθηκε.

Ρόδος: Φώναζε για βοήθεια

Η γυναίκα κατέθεσε ότι δεν είχε μαζί της μετρητά, αλλά μόνο την κάρτα της, η οποία βρισκόταν στη θήκη του κινητού της. 

Ρόδος: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 44χρονης - «Είχε τάσεις αυτοκτονίας»

Σε ερώτηση για το τι έγινε με τα παπούτσια της, απάντησε ότι καταστράφηκαν από το περπάτημα και τα πέταξε, ενώ υποστήριξε ότι φώναζε μέσα στο δάσος για βοήθεια, αλλά δεν την άκουγε κανείς. 

Η γυναίκα υποστήριξε ακόμα ότι δε θυμάται να έχει πάει στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου, όμως κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες την είδαν το μεσημέρι της Δευτέρας εκεί να κάθεται για αρκετή ώρα. 

Ρόδος: Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας

Απάντησε επίσης αρνητικά στην ερώτηση αν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον κτήτορα του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο, ενώ είπε ότι στο διάστημα που είχε χαθεί τρεφόταν με φυλλαράκια κι έπινε νερό από τα ρυάκια.

Δεν είχαν προηγηθεί απειλές για τη ζωή της, ότι δεν ήρθε στην πόλη της Ρόδου, όπως υποστήριξε. Δήλωσε πως πονούν τα πλευρά της από την αριστερή πλευρά και τα χέρια της από τη δεξιά πλευρά, χωρίς όμως να είναι σε θέση να προσδιορίσει τι προκάλεσε αυτόν τον πόνο.

Ρόδος: Τι κατέθεσε ο βοσκός για την 44χρονη

Βοσκός κατέθεσε ότι την ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της, περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Στη συνέχεια η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της σε άλλο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή «Νιόγλια», όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της το πρωί της Τρίτης ντεραπαρισμένο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top