Ηράκλειο: Βίαζε την ανήλικη αδελφή των φίλων του επί επτά χρόνια

Το κορίτσι ήταν πέντε ετών

Ηράκλειο: Βίαζε Την Ανήλικη Αδελφή Των Φίλων Του Για Χρόνια

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες που αφορούν κακοποιήσεις ανηλίκων στη χώρα μας. Μια νέα υπόθεση, στο Ηράκλειο αυτή τη φορά, έρχεται στο «φως». Μητέρα κατήγγειλε ότι φίλος των παιδιών της ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της επί επτά χρόνια!

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ασέλγειας ενός ανήλικου κοριτσιού στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού, ένας 25χρονος σήμερα άνδρας, επί χρόνια φίλος με τους δύο γιου της, ασελγούσε σε βάρος της κόρης της επί επτά έτη, από το 2012 έως το 2019. Το παιδί τότε ήταν πέντε ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, η πρώτη φορά που φέρεται ο 25χρονος να ασέλγησε στο παιδί ήταν το καλοκαίρι του 2012. Το πεντάχρονο τότε κορίτσι είχε πάει στο σπίτι του κατηγορούμενου μαζι με τους δύο αδελφούς του. Όταν τα δύο αδέλφια έλειψαν για λίγο από το δωμάτιο, ο φίλος του φέρεται να άρπαξε την πεντάχρονη, να την ακινητοποίησε και να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα, φέρεται να προχώρησε σε παρά φύσιν συνουσία. Αν και το παιδί φώναζε και εκλιπαρούσε να το αφήσει, εκείνος δε σταμάτησε. Η πράξη αυτή φέρεται να επιβεβαιώνεται μετά από ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο κοριτσάκι.

Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από τον περασμένο Αύγουστο, όταν η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το περιστατικό. 

Πριν από λίγες ημέρες σχηματίστηκε και ολοκληρώθηκε η δικογραφία από την Ασφάλεια Ηρακλείου. Ο 25χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top