Κωνσταντινούπολη: «Νιώθω τυχερή, θα ξαναπάω», λέει η 39χρονη Ελληνίδα

Επέστρεψε στην πατρίδα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Βίντεο από το μεσημεριανό Δελτίο ειδήσεων του Star (16/11)

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε χθες το βράδυ η 39χρονη, Άννα Δεπώλα, η οποία τραυματίστηκε στο πόδι από την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Κυριακή. 

Οι δηλώσεις της 39χρονης που τραυματίστηκε στην επίθεση στην Κωνσταντινούπολη - Thesstoday

Κωνσταντινούπολη: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η Ελληνίδα τραυματίας

Φτάνοντας στην πατρίδα, μέσα από το ασθενοφόρο, φανερά καταβεβλημένη μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε και δήλωσε «τυχερή» που είναι ζωντανή. 

Η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη αγκαλιά με τη μητέρα της

Η 39χρονη που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη - thestival.gr

«Ήμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και έτσι ήμουν πολύ τυχερή. Πάντα είμαι τυχερή στη ζωή μου. Σίγουρα με προστάτεψε ο Θεός», είπε και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για το νεαρό ζευγάρι που είδε να διαμελίζεται μπροστά στα μάτια της. 

Κωνσταντινούπολη: «Έχασε πολύ αίμα, ένιωθε τα παπούτσια της μούσκεμα»

«Λυπάμαι για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή της. Θα επισκεφτώ ξανά την Κωνσταντινούπολη. Έχω μάθει στη ζωή μου τις δύσκολες καταστάσεις να τις ξεπερνάω εύκολα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να πάω ξανά, αλλά προς το παρόν σκέφτομαι να γίνω καλά. Αυτές οι μέρες ήταν πολύ πιεστικές με την Τουρκία, τους γιατρούς και τις συνεντεύξεις», συνέχισε. 

H 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

Η 39χρονη δήλωσε τυχερή που είναι ζωντανή μετά την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη - Thesstoday.gr

Κωνσταντινούπολη: «Σώθηκε από θαύμα», λένε οι γονείς της

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου περίμεναν την 39χρονη οι γονείς της, οι οποίοι από την Κυριακή ζούσαν μέσα στην αγωνία για την τύχη του παιδιού τους. 

Κωνσταντινούπολη: Ζήτησαν από την Ελληνίδα να πληρώσει το νοσοκομείο

Κρατώντας ανθοδέσμες στα χέρια, όταν άνοιξε η πόρτα του ασθενοφόρου και βγήκε η 39χρονη στο φορείο, έτρεξαν και την αγκάλιασαν ανακουφισμένοι. 

Ασθενοφόρο 39χρονη Ελληνίδα

Η 39χρονη έξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση στην Κωνσταντινούπολη - Thestival

Συγκλονισμένος από όσα βίωσε η κόρη του, ο κ.Φώτης Δεπώλας, φτάνοντας στο νοσοκομείο για να την περιμένει, αναφέρθηκε στα όσα του είπε η 39χρονη σχετικά με την έκρηξη.

Έκρηξη Κωνσταντινούπολη: «Το παιδί μου έχασε πολύ αίμα»

«Σώθηκε από θαύμα. Σώθηκε και μπροστά ήταν μία οικογένεια που διαμελίστηκε, μαζί με το παιδάκι της» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Η δικιά του αγωνία κορυφώθηκε όταν η κόρη του, τού τηλεφώνησε και του είπε ότι είχε   τραυματιστεί. 

Κωνσταντινούπολη: Μια Ελληνίδα ανάμεσα στους τραυματίες από την έκρηξη

Σε θαύμα απέδωσε το ότι σώθηκε η κόρη της και η μητέρα της Ελληνίδας. «Μόνο η Παναγία και ο Χριστός την έσωσαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top