Τρίκαλα: Μητέρα έδιωξε από το σπίτι την 23χρονη ΑμεΑ κόρη της

«Δεν την θέλω, φωνάζει κι όλο ζητάει πράγματα», είπε

Τρίκαλα: Έδιωξε Την ΑμεΑ Κόρη Της Από Το Σπίτι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα από την είδηση ότι μια μητέρα έδιωξε από το σπίτι την 23χρονη ΑμεΑ κόρη της, η οποία κυκλοφορεί ολομόναχη στους δρόμους. 

Η μητέρα συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο κι εξύβριση, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. 

Όπως έγινε γνωστό μητέρα και κόρη έκαναν διακοπές στον Βόλο. Κάτοικοι είδαν το 23χρονο κορίτσι να περιφέρεται μόνο του στον δρόμο κι όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, το είχε διώξει η μητέρα του από το σπίτι, όπου φιλοξενούνταν. 

Το περιστατικό έγινε στις 4 Αυγούστου. Μητέρα και κόρη είχαν έναν καβγά, με τη μητέρα να φωνάζει ότι δεν μπορεί να ζει άλλο μαζί της και ότι κουράστηκε. 

Το κορίτσι, με νοητική στέρηση, διώχθηκε από το σπίτι, αν και η μητέρα δεν το παραδέχεται. 

«Θα μπορούσε να επιστρέψει αν ήθελε», φέρεται να είπε με κυνισμό στους αστυνομικούς σύμφωνα με το taxydromos.gr και πρόσθεσε:

«Φωνάζει και όλο ζητεί πράγματα. Με την άλλη μου την κόρη μπορώ να συνεννοηθώ. Αυτή δεν τη θέλω», φέρεται να ανέφερε.

H 23χρονη που περιφερόταν στους δρόμους, κατέληξε να κοιμηθεί το ίδιο βράδυ στις καρέκλες καφετέριας στην παραλία της πόλης.

«Δεν ξέρω πώς κατάφερα να φθάσω εδώ», είπε στους αστυνομικούς.

Την επόμενη ημέρα πήγε με τα πόδια μέχρι τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και εξιστόρησε το τι είχε συμβεί ενώ ζήτησε να λάβει και τα φάρμακά της που είχε αφήσει σπίτι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι ζει με τη μητέρα και τον σύντροφό τη.  Η μητέρα είναι αυτή που διαχειρίζεται και τα οικονομικά και το επίδομα αναπηρίας που λαμβάνει. 

Η 23χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από ψυχιάτρους, που έκριναν ότι δεν χρήζει νοσηλείας. Κλήθηκε ο θείος της που την παρέλαβε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top