Λέσβος: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή;» - Στον εισαγγελέα ο δράστης

Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης που κατηγορεί για βιασμό τον αστυνομικό

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ που κατηγορείται πως βίασε 14χρονη αθλήτριά του στη Λέσβο. Ο αστυνομικός πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί αύριο στις 11 το πρωί.

Η μητέρα της 14χρονης ξέσπασε έξω από το δικαστήριο. 

Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή;

Βιασμός Λέσβος: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον αστυνομικό

Ακόμα ανέφερε πως είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον προπονητή και πως αισθάνθηκε μίσος όταν τον είδε να μπαίνει στον ανακριτή. Εξήγησε πως έμαθε για τον βιασμό, επειδή είδε τα μηνύματα στο κινητό της 14χρονης και πως ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μη μιλήσει. Την απειλούσε και φέρεται να την είχε χτυπήσει μέσα στο αυτοκίνητο του. 

Λέσβος αστυνομικός: «Την εκβίαζε, τον εμπιστευόμασταν με κλειστά μάτια»

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει, όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα», είπε η μητέρα του κοριτσιού. 

Βιασμός Λέσβος: Ο αστυνομικός «ψάρευε» ανήλικες στο facebook

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τα προφίλ του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα καθώς και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του. Παράλληλα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού.

Λέσβος: Ανοίγουν τα στόματα για τον αστυνομικό που κατηγορείται για βιασμό

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο 53χρονος προσπαθούσε πιεστικά να αποσπάσει από την 14χρονη και βίντεο πορνογραφικού χαρακτήρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top