Πάτρα: «Η Δήμητρα να πει τα πάντα, είναι κρίμα να πάει φυλακή»

Πόσο συχνά πήγαινε να κοιμηθεί στο σπίτι της Δήμητρας – Τι λέει η ίδια

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατά την προχθεσινή της κατάθεση στη ΓΑΔΑ, παρείχε και πάλι άλλοθι στην αδελφή της Ρούλα, για όσα συνέβησαν το πρωινό που βρέθηκε νεκρή η Ίριδα. Υποστήριξε μάλιστα πως υπάρχει μόνο μισή πιθανότητα στο εκατομμύριο να είναι ένοχη η Ρούλα για τους θανάτους των παιδιών της. 

Ωστόσο, όπως είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενδεχομένως πολύ σύντομα το Ανθρωποκτονιών να την ξανακαλέσει για κατάθεση. 

Πάτρα: Μαλένα και Ίριδα δολοφονήθηκαν στον ύπνο τους

Κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλά ερωτήματα, σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, που παραμένουν αναπάντητα. 

«Κάθε πότε ξυπνά ένα μωρό στην ηλικία που ήταν η Ίριδα; Κάθε πότε πάει μια μητέρα που έχει μωρό να κοιτάξει αν είναι καλά το μωρό της; Το αφήνει 12 ώρες να κοιμάται και δεν πάει να δει αν του έχει συμβεί κάτι;» αναρωτήθηκε ο κ. Κατερινόπουλος. 

Πάτρα: Οι ερωτήσεις-κλειδιά στην Πισπιρίγκου – Πού επέμειναν οι αστυνομικοί

Ένα ακόμα κρίσιμο ερώτημα είναι πόσο συχνά κοιμόταν η Δήμητρα στο σπίτι της Ρούλας και του Μάνου. 

Η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη, αποκάλυψε πως έχει πληροφορίες ότι οι δύο αδελφές ήρθαν πιο κοντά μετά τον θάνατο της Μαλένας και πως ο θάνατος της Ίριδας τις ένωσε για πάντα. 

«Γιατί η Ρούλα είπε στη Δήμητρα να πάει να ξυπνήσει το μωρό; Γιατί βρήκε η Δήμητρα νεκρή την Ίριδα; Γιατί ειδοποίησε εκείνη το ΕΚΑΒ και τον Μάνο και όχι η Ρούλα;»,  αναρωτήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη. 

Αποκάλυψη: Τα μηνύματα που αντάλλασσαν η Δήμητρα με τον Μάνο και τη Ρούλα

Μάλιστα ο Θανάστης Κατερινόπουλος έκανε έκκληση στη Δήμητρα να προσπαθήσει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο πρωινό που βρέθηκε η Ίριδα νεκρή, γιατί κινδυνεύει να μπλέξει. 

«Είναι ένα νέο παιδί. Καλό είναι να σκεφτεί και να πει τα πάντα αν θυμηθεί κάτι. Είναι κρίμα να μπει στη φυλακή. Αν θέλει να καλύψει την αλήθεια θα βρει τον μπελά της», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έπεσε θύμα εξαπάτησης από την αδελφή της. 

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Έμεινα στο σπίτι γιατί μου το ζήτησε η Τζωρτζίνα»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου από την πλευρά της σε επικοινωνία με τη Ρούλα Κουσκουρή έδωσε τη δική της απάντηση στα ερωτήματα που διατυπώθηκαν. 

Δημήτρα Πισπιρίγκου: Αν κάποιος σκότωσε τα παιδιά, βρείτε τον!

Όπως είπε, εκείνη την περίοδο λόγω του κορωνοϊού βρισκόταν σε αναστολή από την εργασία της και μπορούσε να περνά περισσότερο χρόνο με την αδελφή της. Το βράδυ του μεγάλου καβγά της Ρούλας με τον Μάνο κοιμήθηκε στο σπίτι τους γιατί της το ζήτησε η Τζωρτζίνα, στην οποία, όπως είπε είχε αδυναμία. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά μέσα από τη φυλακή για το πόρισμα Μαλένας - Ίριδας

Υποστήριξε επίσης ότι μετά τον θάνατο της Μαλένας έμενε αρκετές φορές στο σπίτι της αδελφής της τα βράδια, κυρίως όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εργαζόταν νύχτα και αργούσε να επιστρέψει. Μέσα στον μήνα μπορεί να κοιμόταν εκεί δύο με τρεις φορές, ενώ όποτε πήγαινε στην Πάτρα για δουλειές περνούσε πάντα από το σπίτι της αδελφής της για να δει τα παιδιά και να φάνε όλοι μαζί. 

Μαραθώνια η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου – Τι είπε στους αστυνομικούς

Όσον αφορά στο αν έδωσε άλλοθι στην αδελφή της, είπε πως είπε μόνο την αλήθεια και μόνο όσα γνώριζε, ενώ για τις σχέσεις της με τον Μάνο αποκάλυψε πως τις είχε διακόψει η ίδια μετά από την πρώτη ανακοπή που έπαθε η Τζωρτζίνα για λόγο, τον οποίο δεν αποκάλυψε, αλλά έχει καταθέσει στην ασφάλεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top