Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θα δουλέψει στο καφενείο των φυλακών

Στόχος του πιλότου είναι να μειώσει τον χρόνο που θα μείνει στη φυλακή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα δουλέψει στο καφενείο στις φυλακές Μαλανδρίνου. Στόχος του να μειώσει τον χρόνο έκτισης της ποινής του, ώστε να βγει νωρίτερα από τη φυλακή. Οι γονείς του θα επιδιώξουν πιο συχνή συνάντηση με τη μικρή Λυδία για να προετοιμάσουν το έδαφος μιας μελλοντικής συνάντησης με τον πατέρα της. 

«Πράσινο φως» για να δουλέψει στο καφενείο των φυλακών Μαλανδρίνου φαίνεται ότι πήρε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 34χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, επιδιώκει με κάθε τρόπο να μειώσει τον χρόνο εκτέλεσης της ποινής του. 

Μπάμπης και Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στις φυλακές Μαλανδρίνου

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 11 ετών για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν. Όμως γνωρίζοντας ότι μια μέρα εργασίας στις φυλακές υπολογίζεται ως διπλή μέρα έκτισης ποινής, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιδιώκει από την αρχή να εργάζεται για να μειώσει τον χρόνο του στις φυλακές. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θέλει να δώσει Πανελλήνιες για τη Νομική

Όσο βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού εργαζόταν στην καντίνα, όμως το συμβούλιο των φυλακών του έκοψε τα μεροκάματα γιατί τον έπιασαν με κινητό τηλέφωνο. 

Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Μπάμπη θέλουν να βλέπουν πιο πολύ τη μικρή Λυδία

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επιδιώκουν να βλέπουν περισσότερο την εγγονή τους. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον έπιασαν με κινητό και του έκοψαν τα μερoκάματα

Η μικρή Λυδία μεγαλώνει με τους γονείς της μητέρας της στην Αλόννησο. Μάλιστα ο πατέρας της Καρολάιν έχει αποκαλύψει ότι σκέφτονται ακόμα και να μεγαλώσουν το παιδί στις Φιλιππίνες, ώστε να μην συναντηθεί με τον πατέρα της. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιδιώκει να μειώσει την ποινή του, κάνοντας μεροκάματα στη φυλακή

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την άλλη, δε σκοπεύουν να κάνουν ένσταση στην απόφαση που έδωσε την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Νέα απάντηση του Μπάμπη στον πατέρα της Καρολάιν για τη Λυδία

Ωστόσο, θα προσπαθήσουν να αυξήσουν τις ώρες που θα βλέπουν το παιδί. Θα υποστηρίξουν ότι προσφέρουν χρηματικά στη σίτιση, τη φροντίδα και τις βόλτες της εγγονής του και ότι είναι νεότεροι των γονιών της Καρολάιν και μπορούν να φροντίσουν το παιδί καλύτερα.

Εκτιμάται δε ότι αυτό θα γίνει, ώστε οι γονείς του Μπάμπη να διατηρήσουν την επαφή με τη μικρή Λυδία και όταν εκείνος αποφυλακιστεί να είναι πιο εύκολη η επανασύνδεσή του μαζί της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top