Βίντεο ντοκουμέντο από τη σφοδρή σύγκρουση στη ΛΕΑ

Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ο 26χρονος οδηγός

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που κατέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη ΛΕΑ στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. 

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη ΛΕΑ στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Στο βίντεο αυτό που δημοσιεύει το LamiaReport.gr φαίνεται καρέ καρέ η στιγμή που το αυτοκίνητο του 26χρονου πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο σταματημένο ΙΧ του 60χρονου που έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας που ταξίδευε από την Αθήνα στον Αλμυρό για έναν γάμο, σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του τηλέφωνο. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο νεαρός από τη Φθιώτιδα, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ενώ κινούταν αρχικά στη δεξιά λωρίδα, παρέκκλινε της πορείας του προς τα δεξιά κι έπεσε πάνω στο σταματημένο όχημα, σκοτώνοντας τον 60χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. 

Το αυτοκίνητο του 26χρονου έκανε μια περιστροφή και ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω. Ο νεαρός παρέμεινε στο σημείο του δυστυχήματος, όπου και συνελήφθη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ έγινε λήψη αίματος και ούρων για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Ο οδηγός που ακολουθούσε και κατέγραψε το βίντεο, ενήργησε ψύχραιμα και κατάφερε να μην εμπλακεί στο τροχαίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top