Κακοκαιρία «Διομήδης»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη 13/1

Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες «σαρώνουν» την Ελλάδα

Μεγάλες καταστροφές σε όλη την Ελλάδα προκάλεσε η κακοκαιρία «Διομήδης» - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η κακοκαιρία «Διομήδης» που έχει βάλει στον «πάγο» όλη την Ελλάδα, με έντονες χιονοπτώσεις και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχίσει να «σαρώνει» τη χώρα και τις επόμενες ώρες.

Λόγω των προβλημάτων που έχουν παρατηρηθεί από την κακοκαιρία, αλλά και εξαιτίας των πολικών θερμοκρασιών, πολλά είναι τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Κακοκαιρία Διομήδης - Καρδίτσα: Κατέληξε ο εργάτης που χτυπήθηκε από ρεύμα

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη 13/1

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη είναι:

Περιφερειακή Ενότητα Αττικής

Tο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων θα παραμείνει την Πέμπτη 13/01/22 κλειστό λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

Σε όλους τους Δήμους: Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριου Βόσδου, μετά από τις εισηγήσεις των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, λόγω των συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

«Διομήδης»: Πλημμύρισαν σπίτια, εκκενώθηκαν χωριά, έκλεισαν δρόμοι

Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Δήμος Εορδαίας: Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Κοζάνης: Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σερβίων: Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων σε όλο το Δήμο Σερβίων, αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσουν από τις 9:15 λόγω παγετού.

Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Δήμος Μετεώρων: Οι σχολικές μονάδες της Χρυσομηλιάς (Παιδικός σταθμός - Νηπιαγωγείο - Δημοτικό σχολείο) ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και αύριο Πέμπτη 13-1-2022.

Στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά.

κακοκαιρία Διομήδης

Χιονόπτωση στη Σπηλιά Κισσάβου - Eurokinissi

Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Κλειστά θα μείνουν αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου λόγω ιδιαιτέρα χαμηλών θερμοκρασιών και έντονων καιρικών φαινομένων, εκτός από το Γυμνάσιο και τα Λύκεια Αργαλαστής (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ), το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για τις σχολικές μονάδες, οι οποίες δεν λειτουργήσουν, τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Νομού.

Δήμος Σκιάθου: Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη, όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω της κακοκαιρίας.

Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων: Διακοπή μαθημάτων, για την Πέμπτη 13/1/2022, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της Κοινότητας Στενής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Στενής).

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών, της Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης, της Δημοτικής Κοινότητας Συκορράχης και του Άβαντα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω του παγετού και των συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων.

Δήμος Σαμοθράκης: Λόγω παγετού, κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 13/01/2022, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων,ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος.

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

Δήμος Μαρωνείας-Σαπών: Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών ανακοίνωσε ότι αύριο, Πέμπτη 13/1 τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά λόγω ψύχους.

Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Δήμος Θάσου: Με απόφαση του Δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δε θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονος παγετός-ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες) οι οποίες επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και την παραμονή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία.

χιόνια

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Δήμος Καστοριάς: Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αύριο, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, μετά από απόφαση του Δημάρχου, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 το πρωί.

Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών

Δήμος Γρεβενών: Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Γρεβενών θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 μία ώρα αργότερα.

Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας

Δήμος Καρπενησίου: Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 το πρωί λόγω της πρόγνωσης για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top