Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο 22χρονη μητέρα δύο παιδιών

Βάπτισε τα παιδάκια της πριν την κηδεία - Νεκροί και δύο νέοι στη Χαλκίδα

«Βαρύς» ξεκινά και τη νέα χρονιά ο φόρος αίματος στους δρόμους της χώρας, με θύματα νέα παιδιά. Τελευταία θύματα δυο παλικάρια 21 και 25 ετών που «χάθηκαν» σε τροχαίο στη Χαλκίδα, αλλά και μια 22χρονη μητέρα στην Κρήτη.

Τροχαίο στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης: Νεκροί τρεις νέοι ηλικίας 21 - 22 ετών

Ήταν λίγο πριν από τις 11 χθες το πρωί, όταν σε μια στροφή στη Νεάπολη Λασιθίου, το 4x4 που οδηγούσε η 22χρονη ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε δεξιά του δρόμου και κατέληξε σε πέτρινη περίφραξη, την οποία διέλυσε. 

22χρονη τροχαίο

Το αγροτικό αυτοκίνητο τούμπαρε από την πλευρά του οδηγού. Προκειμένου να απεγκλωβιστεί η άτυχη κοπέλα, η πυροσβεστική χρειάστηκε να το μετακινήσει. Όμως δυστυχώς ήταν ήδη νεκρή. 

τροχαίο Κρήτη

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη μητέρα

τροχαίο Κρήτη νεκρή μητέρα

Βαφτίστηκαν τα δύο παιδάκια της πριν την κηδεία

Στο άκουσμα του θανάτου της 22χρονης, που είχε δυο αγοράκια ενός και τριών ετών, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Η οικογένεια προσπαθώντας να τηρήσει το έθιμο που θέλει να μην μπαίνει νεκρός σε σπίτι όπου υπάρχει αβάπτιστο παιδί, έπρεπε να βαφτίσει τα δυο παιδάκια, τα οποία  έμειναν ορφανά από μητέρα.

Το μυστήριο, που άλλοτε θα σκόρπιζε χαρά, πραγματοποιήθηκε άρον άρον σε κλίμα οδύνης, έτσι ώστε να ακολουθήσει η κηδεία της άτυχης κοπέλας.

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Τροχαίο με νεκρούς δυο νέους 21 και 25 ετών 

Ο απολογισμός της βραδινής εξόδου μιας παρέας πέντε νεαρών στη Χαλκίδα είναι... ασήκωτος. Από την άμορφη μάζα σιδερικών, στην οποία μετατράπηκε το μαύρο ΙΧ, ανασύρθηκαν νεκροί ο οδηγός και ο συνοδηγός. Δυο παλικάρια μόλις 21 και 25 ετών. 

τροχαίο Χαλκίδα

Το αμάξι στο οποίο επέβαιναν τα δύο νέα παλικάρια στη Χαλκίδα - Φωτογραφία eviazoom.gr

Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε αρχικά πάνω σε κολώνα φωτισμού και κατέληξε ανάμεσα στον κορμό ελιάς και τη μάντρα σπιτιού.

Όσοι κάθονταν πίσω τραυματίστηκαν. Οι δυο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ενώ ο 19χρονος, του οποίου η κατάσταση κρίνεται σοβαρή, διεκομίσθη στο ΚΑΤ.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top